REKLAMI GEÇ

PAÜ’ye 5 ödül

PAÜ’ye 5 ödül

Pamukkale Üniversitesi’nin 5 akademisyeni ERASMUS Akademik Bakanı Ödülü aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Mayıs 2015 Pazartesi, 11:04

Avrupa Erasmus Koordinatörler Birliği (EAEC) tarafından verilen ERASMUS Bakanı (Erasmus Minister) Ödülü, en az 15 yıl ya da o ülkede Erasmus Programı başladığından beri Üniversite Uluslararası İlişkiler Koordinatörü olarak görev yapan kişilere verilirken, ERASMUS Akademik Bakanı Ödülü en az beş yıl görev yapan ve başarılı Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu Koordinatörleri ile Bölüm Koordinatörlerine veriliyor.

Bu sene ERASMUS Akademik Bakanı ödüllerini Pamukkale Üniversitesi’nden Mühendislik Fakültesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr.Sami Sazak, Fen-Edebiyat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Bilal Söğüt, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr.Süleyman Barutçu, Tıp Fakültesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Bülent Özdemir ve Eğitim Fakültesi Uluslar arası İlişkiler Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Zeha Yakar aldılar.

EAEC tarafından verilen ödüller, ERASMUS Bakanı Prof. Dr. Selçuk Toprak’ın da katıldığı ve Portekiz’in Porto kentinde düzenlenen ERACON 2015 Konferansında takdim edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı