REKLAMI GEÇ

PAÜ’ye İlahiyat Fakültesi açılacak

PAÜ’ye İlahiyat Fakültesi açılacak

Denizli İlahiyat Fakültesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Salih Tekin, Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü’ne bağlı olarak İlahiyat Fakültesi kurulması kararının bugün Resmi Gazete’de yayımlandığını bildirdi.

/ DENİZLİHABER / 24 Mart 2012 Cumartesi, 16:34

Denizli İlahiyat Fakültesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Salih Tekin, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörlüğü’ne bağlı olarak İlahiyat Fakültesi kurulması kararının bugün Resmi Gazete’de yayımlandığını bildirdi.

Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Denizli İlahiyat Fakültesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin 21 Temmuz 1995’te kurulduğunu hatırlattı. Bakanlar Kurulu’nun Denizli’de İlahiyat Fakültesi kurulmasını kabul ettiğini ifade eden Tekin ” Bakanlar Kurulu’nun PAÜ Rektörlüğü’ne bağlı olarak İlahiyat Fakültesi kurulması kararı, 23 Mart 2012 tarih ve 28242 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bu konuda emeği geçen herkese, yönetim kurulu adına en kalbi duygularımla teşekkürlerimi arz ederim” dedi.

Yorumlar

Human   -  Bağlantı 16 Mayıs 2012, 23:42

Bu sene geçerlimi peki bir bilgi vericek olan yokmu ?

numan   -  Bağlantı 22 Nisan 2012, 21:03

mükemmel bir şey bu keşke denizlide ilahiyat fakültesi olsa da gitsem diyordum allah dualarimi kabul etti peki ne zaman hizmete açılacak bu fakülte ?

okuyan adam   -  Bağlantı 27 Mart 2012, 00:10

tipe bak yaa. hey güzel allahım… adamın yüzünden nur damlıyor. ilahiyat fakültesi yaşatma derneği :)))))))))))))

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı