REKLAMI GEÇ

Rehber öğretmenlere rehber olacak kitaplar

Rehber öğretmenlere rehber olacak kitaplar

Denizli’de, okullardaki şiddet olayları ve madde bağımlılığı ile mücadelede rehber öğretmenlere ışık tutacak, Psikoeğitim serisi kitapları hazırladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Nisan 2015 Çarşamba, 13:11

Denizli Valiliği toplantı salonunda Psikoeğitim serisi kitaplarını yazan öğretmenlere Vali Şükrü Kocatepe başarı belgesi verdi. Törene Denizli Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü ve kitabı hazırlayan öğretmenler katıldı. 

Ergenlerde Madde bağımlılığını önleme programı isimli kaynak kitap serisi İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz tarafından tanıtıldı. Özellikle okul rehber öğretmenlerinin yol göstericisi olacak olan kaynak kitap Denizli’deki tüm okullara dağıtılacak.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “ Vali’mizin destekleriyle Psikoeğitim serisi öğretmen arkadaşlarımızın uzun bir çalışması sonucunda hazırlandı. Bugün burada öğretmenlerimize teşekkür edelim ve bu kitabı da tanıtalım diye buradayız. Denizlili öğretmen arkadaşlarımıza böyle güzel bir eseri Denizli milli eğitim camiasına kazandırdıkları için teşekkür ediyorum. Okullarımızda zaman, zaman şiddet olayları yaşanıyor. Öğrenciler ve öğretmenler arasında sıkıntılar yaşanabiliyor. Okullarımızdaki rehber öğretmenlerimiz için önemli bir kaynak olacak” dedi.

Vali Şükrü Kocatepe ise, “17 alanda mesleki bilgilerin geliştirilmesi amacıyla hazırlanan bu kitaplar rehber kitap olarak öğretmenlerimize ışık tutacak. Okullarda yaşanan sorunları bilen öğretmenler konuların üzerinde durarak, bu işi bizzat yaşayarak bu kitabı yazdı. Milli eğitim müdürlüğümüze ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Törenin sonunda Rehber Öğretmenler Cengiz Türkmen, Filiz Yıldırım, Başak Kurt, Şükrü Öner Tunç, Bahtiyar Oğuz, Belgin Bülbül, Yücel Kurumuş, Nesrin Başol, Bünyamin Gümüş, Ayşen Akan Yılmaz, Şenyıl Tikveşli, Serpil Bakacak, Derya Uysal Erol, Mehmet Dalkıran, Ahmet Urhan, Hüseyin Topçu, Remzi Emre Duman, Canan Fidan, Hüseyin Macaroğlu, Ümmühan Gül’e Vali Şükrü Kocatepe tarafından başarı belgesi verildi.

Başarı belgesini alan 20 öğretmen Denizli Valisi Şükrü Kocatepe ve protokol üyeleriyle fotoğraf çektirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı