REKLAMI GEÇ

Rektör Bağ ‘Beni Benden Dinle’de

Rektör Bağ ‘Beni Benden Dinle’de

Rektör Hüseyin Bağ, ‘Beni Benden Dinle’nin konuğu oldu, öğrencilere kariyer hedefleri doğrultusunda tavsiye verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Nisan 2018 Perşembe, 11:12

Pamukkale Üniversitesi Kadın ve Demokrasi Topluluğu’nun düzenlediği ‘Beni Benden Dinle’ adlı söyleşiye konuk olan PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ öğrencilere kariyerine yön verecek tavsiyelerde bulundu.

PAÜ Kadın ve Demokrasi Topluluğu’nun Başkanı Ayşenur Ok, ‘Beni Benden Dinle’ etkinlik dizisini öğrencilere başarının anahtarını ve deneyimleri akademisyenler tarafından aktarılması amacıyla yaptıklarını belirterek, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ’a teşekkür etti.

Rektör Bağ, kademe kademe ilkokuldan itibaren eğitim öğretim hayatından rektörlüğe uzanan hayatını, akademisyenlikte yaşadığı deneyim ve tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.

Alanında iyi eğitim almış bireylere bu toplumda her zaman her alanda ihtiyaç duyulduğunu vurgulayan Bağ, yaptığı her işi severek yaptığını ve bu nedenle hiçbir seçiminde pişmanlık duymadığını ifade etti. Öğrencilere, başarının yoğun bir gayret sonrasında elde edilebildiğini aktaran Bağ, öğrencilik yıllarında olduğu gibi şimdi de Pamukkale Üniversitesi Rektörü olarak öğrencilere iyi bir gelecek hazırlamak gayretiyle üniversite yönetimi ile birlikte çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı