REKLAMI GEÇ

Rektör Bağ’a üniversite arkadaşlarından ziyaret

Rektör Bağ’a üniversite arkadaşlarından ziyaret

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nden (ODTÜ) dönem arkadaşlarını uzun yıllar sonra Denizli’de ağırladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Kasım 2016 Çarşamba, 10:34

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ’a arkadaşlarından sürpriz ziyaret. 1990’lı yıllarda ODTÜ’den mezun olan dönem arkadaşları, Prof. Dr. Bağ’ı kutlamak üzere Denizli’ye geldi. Farklı kentlerde sanayici, mühendis, akademisyen ve yönetici olarak yaşamlarını sürdüren dönem arkadaşları, Rektör Prof. Dr. Bağ ile ilk olarak PAÜ Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıda öğrencilik anılarının canlandığı keyifli bir sohbet gerçekleşti.

Prof. Dr. Bağ ve beraberindekiler daha sonra Hierapolis Antik Kenti ve Pamukkale’yi ziyaret etti. Üniversite arkadaşlarına kampüsü gezdiren Rektör Bağ, makamında ağırladığı arkadaşları ile bir süre daha sohbet etti.

denizli-pau-rektor-huseyin-bag-odtu-ziyaret-2

Üniversite yıllarından arkadaşlarını Denizli’de ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Bağ, bu ziyaretle üniversite yıllarına geri döndüğünü belirterek, anıların yeniden canlandığı unutulmayacak bir buluşma yaşadıklarını söyledi. Bu ziyaretlerinden dolayı arkadaşlarına teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı