REKLAMI GEÇ

Rektör eşinin atanmasıyla ilgili haberlerin faturasını yine personele kesti

Rektör eşinin atanmasıyla ilgili haberlerin faturasını yine personele kesti

PAÜ Rektörü Hüseyin Bağ, eşini ikinci kez PAÜ’ye almasının ardından yapılan haberlerin faturasını ilk seferinde olduğu gibi yine personele kesti. Rektör Bağ, eşi Derya Bağ’ı bilgisayar işletmeni olarak atadığı Dil Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Birim Sorumlusu’nu, Sağlık Bilimleri Enstitüsü’ne bilgisayar işletmeni olarak sürdü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ekim 2018 Salı, 17:55

Pamukkale Üniversitesi’nde sular bir türlü durulmuyor. Rektör Bağ’ın eşi Derya Bağ’ı ısrarla PAÜ bünyesinde istihdam etmesine yönelik ısrarının ikinci perdesinde de yine ilk perdedeki oyun sahneleniyor.

İlk seferinde eşi Derya Bağ’ı İslami İlimler Enstitüsü’ne Enstitü Sekreteri olarak atamasına sert tepki gelmiş, dönemin Milli Eğitim Bakanı ve YÖK Başkanı da devreye girince, eşi hem PAÜ’den, hem de memurluktan istifa etmek zorunda kalmıştı.

Aradan geçen 1.5 yılın ardından Rektör Bağ eşi ile ilgili ısrarına bir yenisini daha ekledi, bu kez de Dil Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne bilgisayar işletmeni olarak atadı.

FATURAYI PERSONELE KESTİ
Atamanın duyulmasının ardından birçok yayın organında konuya ilişkin haberler yapıldı. Haberlerin ardından Rektör Bağ, ilk seferinde olduğu gibi yine faturayı personele kesti.

Rektörün hedefinde bu kez Dil Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Birim Sorumlusu Semra İncel vardı. Eşini bu göreve ataması ve bizzat kendisini götürerek yeni görevine başlamasına eşlik etmesinin basına yansımasından sorumlu tuttuğu Semra İncel’i, Sağlık Birimleri Enstitüsü’ne bilgisayar işletmeni olarak atadığı öne sürüldü.

PAÜ’de faturanın kesilmesi ve sürgün olarak görülen bu görev değişikliği rahatsızlık yarattı. PAÜ içinde, rektörün aynı hataları ısrarla neden yaptığı sorusu yüksek sesle dillendirilmeye başlandı.

Yorumlar

ömer girgin   -  Bağlantı 17 Ekim 2018, 08:36

YA YETER ARTIK. BİRİSİ BU REKTÖRÜ GÖREVDEN ALSIN. BU ZİHNİYET ARTIK DEVLETİN KURUMLARINDA SON BULSUN. BU NEDİR YA. BABASININ ÇİFTLİĞİ SANKİ. BİDE EN ÜZÜCÜ TARAFI ÜNİVERSİTE GİBİ SAYGIN VE ÖRNEK OLMASI GEREKEN BİR KURUMUN BAŞINDAKİ KİŞİ BÖYLE YAPARSA.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı