REKLAMI GEÇ

“Sadece Bir Damla” diyerek yola çıktılar

“Sadece Bir Damla” diyerek yola çıktılar

İstanbul’da görev yapan iki öğretmen, “Sadece Bir Damla” diyerek yola çıktı. İmkansızlıklar içinde okumaya çalışan ve kimsenin adını bile bilmediği öğrencilere ulaşan iki eğitim neferi, eksiklerinin giderilmesi için “Sadece Bir Damla” diyerek yardım kampanyası başlattı. Sosyal medyada grup oluşturan öğretmenlerin yolu bu kez Denizli’ye, Uzunpınar İlkokulu’na düştü. Okulda öğrenim gören maddi durumu yetersiz öğrencilerin ihtiyaçları kısa sürede toplandı ve yola çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ocak 2016 Cuma, 16:13

İstanbul’da görev yapan öğretmenler Bihter Gülümser ve Ülkü Öztürk çevresindeki meslektaşları ve yakın arkadaşları okullardaki ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşmak için yardım kampanyası başlattı.

“Sadece Bir Damla” adını verdikleri kampanya kapsamında tespit ettikleri maddi durumu yetersiz öğrencilerin ihtiyaçlarını belirleyen öğretmenler Bihter Gülümser ve Ülkü Öztürk, ihtiyaç listesini sosyal medyada oluşturdukları sayfada paylaşarak destek almaya başladı.

Öğretmenler Bihter Gülümser ve Ülkü Öztürk’ün bu anlamlı yolculukta yolları Pamukkale’nin Uzunpınar Mahallesi’ne de düştü. Uzunpınar İlkokulu’nu da incelemeye alan öğretmenler burada ihtiyacı olan öğrencileri tespit etti ve sosyal medyada üzerinden yayınladıkları liste ile “Denizli Uzunpınar ilkokulunda 30 öğrencinin kışlık kıyafet ve bot ihtiyacı var. Sömetrs hediyesi onlara yeni ya da kullanılabilecek durumdaki çocuk kıyafetlerini paylaşmak ister misiniz?” diyerek, hayırseverlerden destek almaya başladı. 2 gün içinde tamamlanan malzemeler ise okula ulaştırılmak üzere yola çıktığı belirtildi.

denizli-sadece-bir-damla-uzunpinar-okulu-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı