REKLAMI GEÇ

Sanatçı Oktar Kaynarca PAÜ’de öğrencilerle buluşacak

Sanatçı Oktar Kaynarca PAÜ’de öğrencilerle buluşacak

Pamukkale Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından düzenlenen “İş Dünyasından Hedef Girişimcilik ve Liderlik” konferansının bu yıl 7.’si gerçekleşiyor. Konferansa, sevilen sanatçı, son dönemlerin sevilen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Hızır Reisi Oktay Kaynarca da katılıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Aralık 2018 Pazar, 15:24

Pamukkale Üniversitesi ve Sadık Grubu işbirliği ile düzenlenecek konferansta, sektöründe başarılı isimler konuşmacı olarak yer alacak.

Konferansa Renault Mais A.Ş. Genel Müdürü / Ceo Dr. Berk Çağdaş, Günaydın Et&Restaurant Kurucu Ortağı Cüneyt Asan ve Koç Holding Otokoç Otomotiv CEO’su Görgün Özdemir’in yanı sıra, son dönemlerin sevilen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Hızır Reis’i Oktay Kaynarca da katılacak.

Etkinlik ile ilgili bilgi veren Pamukkale Üniversitesi İşletme Kulübü Başkanı Feyzi Deniz, “İşletme Kulübü olarak bir kez daha geleneğimizi gerçekleştiriyoruz. Üniversitemiz öğrencileri ve Denizli halkını Ege bölgesinin en büyük kariyer organizasyonu ile buluşturuyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da birbirinden değerli konuşmacılarımız ile çok iddialı geliyoruz. Amacımız, geleceğin girişimci liderlerine çizecekleri yol haritalarında yardımcı olabilmek adına, bu konuda başarılı isimlerin tecrübelerinden yararlanmalarını sağlamaktır. Her yıl yapmış olduğumuz etkinliklerde kulübümüze her türlü desteği sağlayan Sadık Grubu’na teşekkür ederiz. 12 Aralık Çarşamba günü saat 09.30’da başlayacak olan konferansa, tüm öğrenci arkadaşlarımızı, sivil toplum kuruluş temsilcilerini, Denizli halkımızı davet ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı