REKLAMI GEÇ

Sarayköy’de TÜBİTAK Fuarı

Sarayköy’de TÜBİTAK Fuarı

Sarayköy İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı. Öğrenciler, hazırladıkları 58 projeyi görücüye çıkardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mayıs 2016 Cumartesi, 15:08

Sarayköy İmam Hatip Ortaokulu TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açılışına Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ile birlikte ilçe protokolü eksiksiz katıldı. Açılış öncesi Denizli Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı katılımcıları coşturdu.

Sarayköy İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İsmail Vural, ‘Her fikir değerlidir’ ilkesini rehber edinerek yola çıktıklarını belirterek, “93 öğrencimiz 8 eğitim kadromuz 52 proje hazırladı. 6 gösteri deneyi de eklenerek, sergilenen çalışma 58’e yükseldi” dedi. Vural, fuarda emeği geçen öğretmen ve öğrencileri kutladı, teşekkür etti.

saraykoy-tubitak-1

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Akhan da Sarayköy’de TÜBİTAK ile önemli bir projeye imza atan Sarayköy İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerini kutlmadı.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necat Özbaş da imam hatip okullarının sadece din adamı yetiştiren kurumlar olmadığını belirterek, bilim adamı yetiştirebilecek eğitimlerin verildiğini söyledi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri fuarı gezdi, öğrencilerden projeleriyle ilgili bilgiler aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı