REKLAMI GEÇ

SİZ TARİHİ SÖYLEYİN, O SİZE GÜNÜNÜ SÖYLESİN

SİZ TARİHİ SÖYLEYİN, O SİZE GÜNÜNÜ SÖYLESİN

Çamlık İlköğretim ve İş Okulu Otistik Çocukları Eğitim Merkezi’nde eğitim gören 10 yaşındaki Ulaş Şimşek, kendisine geçmişten ya da gelecekten bir tarih söylendiğinde, o tarihin hangi güne denk geldiğini biliyor.

/ DENİZLİHABER / 27 Nisan 2010 Salı, 17:38

Vali Yavuz Erkmen, Çamlık İlköğretim ve İş Okulu, Otistik Çocukları Eğitim Merkezi ile İsmail Tosunoğlu İş Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti.

İlk olarak Otistik Çocukları Eğitim Merkezi’ni ziyaret eden Vali Erkmen’e, Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Can tarafından merkez hakkında bilgi verildi. Vali Yavuz Erkmen, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un da katıldığı ziyarette, çocuklarla tek tek ilgilenerek durumları hakkında bilgiler aldı.

74 öğrencinin bulunduğu Çamlık İlköğretim ve İş Okulu, Otistik Çocukları Eğitim Merkezi’nde 3-15 yaş arası otistik çocuklar eğitim görüyor. Ziyaret sırasında 10 yaşındaki Ulaş Şimşek isimli öğrencinin, geçmiş ve gelecek tarihlerin günlerini doğru bilmesi herkesin büyük ilgisini çekti.

Vali Erkmen daha sonra İsmail Tosunoğlu İş Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti. 173 kişinin eğitim aldığı merkez hakkında Müdür Mithat Mastan Vali Yavuz Erkmen’e bilgiler verdi. Burada da eğitim alan kişilerle yakından ilgilenen Vali Erkmen, merkezin çalışmalarını inceledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı