REKLAMI GEÇ

TEGV desteğe çağırıyor

TEGV desteğe çağırıyor

Türkiye’nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), 20 Aralık Pazar gecesi Kanal D ekranlarından gerçekleştireceği özel yayınla, çocukların eğitimine destek olmak için bağış toplayacak. Denizli TEGV yetkilileri, tüm Denizli halkını çocuklara sahip çıkmaya, onların eğitimlerine destek olmaya çağırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Aralık 2015 Perşembe, 15:49

Bu yıl 20. yaşını kutlayan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, çocuklara daha aydınlık bir gelecek sağlayabilmek için 20 Aralık Pazar gecesi Kanal D ekranlarında Türkiye’nin en sevilen yüzlerini bir araya getiriyor.

Sunuculuğunu Burçin Terzioğlu ile Cem Davran’ın gerçekleştireceği programa Ataberk Mutlu, Barış Arduç, Celil Nalçakan, Cem Cücenoğlu, Deniz Çakır, Emel Çölgeçen, Emre Karayel, Emre Kınay, Erkan Kolçak Köstendil, Evrim Alasya, Gökçe Bahadır, Gupse Özay, Kanbolat Görkem Aslan, Mert Fırat, Şebnem Bozoklu, Tolga Sarıtaş ve Tolga Tekin katılacak. Proje tasarım ve koordinatörlüğünü Nice Bogdanovich’in yaptığı gecede sanatçılar, Behzat Gerçeker ve Enbe Orkestrası’nın eşliğinde çocuklarımızla birlikte sevilen şarkıları seslendirecekler.

Canlı yayınlanacak olan sosyal sorumluluk gecesinde, gönderilecek SMS ve bağışlarla 50 bin çocuğa eğitim desteği verilmesi hedefleniyor. TEGV Denizli yetkilileri de tüm Denizli halkından destek istedi. Çocukların eğitimlerine katkı sağlamak isteyenlerin bağışlarını beklediklerini belirten yetkililer, “Küçük yardımlar, çocukların hayatlarını yeniden şekillendirebilir. Çocuklarımız için bizim yanımızda olun” çağrısı yaptı.

TÜRKİYE EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ VAKFI
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, ilköğretim çağındaki çocuklarımızın, daha güzel bir çocukluk yaşamaları ve yarınlara umutla bakmaları için, okul içi ve dışı saatlerde çok yönlü bir eğitim desteği almalarını ve çağdaş eğitim olanaklarından faydalanmalarını amaçlıyor. Türkiye genelinde, 31 yerleşik ilde 10 Eğitim Parkı, 38 Öğrenim Birimi, 24 Ateşböceği (Gezici Öğrenim Birimi) ile çocuklarımıza hizmet vermeyi sürdürüyor. Eğitim Gönüllüleri, her yıl yaklaşık on bin gönüllüsünün yardımıyla kuruluşundan bu yana 2 milyonu aşkın çocuğumuzun aydınlık geleceğine katkı sağladı. Eğitimde özgün modeli ile ulusal ve uluslararası işbirlikleri bulunan TEGV, 2007 yılında Küresel İlkeler Sözleşmesi’ni imzaladı. TEGV ile ilgili detaylı bilgi için www.tegv.org adresi ziyaret edilebilir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı