REKLAMI GEÇ

TEOG Sınavı’nda görüş günü manzaraları

TEOG Sınavı’nda görüş günü manzaraları

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavı bugün başladı. 40’ar dakikalık oturumlar halinde yapılan sınavda öğrenciler içeride ter dökerken, güvenlik nedeniyle okul bahçesine alınmayan veliler, dışarıda heyecanla çocuklarının sınavdan çıkmasını bekledi. Oturum aralarında çocuklarına bahçe demirleri arkasından moral vermeye çalışan anne-babalar ilginç görüntüler oluşturdu.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 26 Kasım 2014 Çarşamba, 12:44

Liseye geçiş için yapılan TEOG Sınavları başladı. Denizli’de, 219 resmi ve özel okulda bin 169 salonda 14 bin 648 öğrencinin girdiği sınavların ilk oturumları bugün gerçekleştirildi. Bugün Türkçe, Matematik ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden sınava giren görenciler, yarın ise Fen ve Teknoloji, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ile yabancı dil derslerinden sınav olacaklar. Her ders sınavının 40 dakika olduğu ve 30 dakika ara verilerek uygulanan sınavlarda, öğrenci velileri güvenlik nedeniyle okul bahçesi dışında bekletildi.

denizli-teog-sinavi-nda-velilerin-heyecanli-bekleyisi-ic-1

HER SINAV ARASI BULUŞMA
Öğrenciler içeride ter dökerken veliler de okul bahçesinde heyecanla çocuklarının sınavdan çıkmasını bekledi. 30 dakikalık sınav arasında çocuklarıyla okul bahçesinin demir parmaklıkları ardından görüşerek, moral veren velilerin öğrencilerden daha heyecanlı oldukları gözlendi.

denizli-teog-sinavi-nda-velilerin-heyecanli-bekleyisi-ic

GÜLEREK ÇIKTILAR
Sevil Kaynak Ortaokulu’nda sınava giren öğrencilerin, Türkçe ve Matematik sınavlarından gülümseyerek çıkması velileri de rahatlattı. Çocuklarına demir parmaklıklar ardından moral veren veliler, sınav süresince okul bahçesinin dışında beklemeyi sürdürdü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı