REKLAMI GEÇ

TOBB Ortaokulu öğrencileri Ankara’da

TOBB Ortaokulu öğrencileri Ankara’da

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ortaokulu, Ankara’ya gezi düzenledi. Anıtkabir, TOBB, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret eden öğrenciler, dolu dolu bir gün geçirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ekim 2018 Çarşamba, 11:40

Bu yıl eğitim-öğretime açılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ortaokulu, öğrencileri farklı etkinlikler düzenliyor.

İLK DURAKLARI ANITKABİR OLDU
TOBB Ortaokulu’ndan bir grup öğrenci Ankara’ya götürüldü. Okul Müdürü Gülçin Yapar’ın liderliğindeki TOBB Ortaokulu öğrencilerinin ilk durağı Anıtkabir oldu. Öğrenciler, burada Atatürk’ün huzuruna çıktı, Anıtkabir’in bölümlerini gezerek, bilgi aldı.

TOBB’U ZİYARET ETTİLER
TOBB Ortaokulu öğrencileri daha sonra Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin faaliyet gösterdiği ikiz kulelere geçti. Burada öğle yemeğinde ağırlanan öğrencilere kurum tanıtımı yapıldı, çeşitli hediyeler verildi.

Öğrenciler, ikiz kuleler önünde bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

TOBB Ortaokulu öğrencileri, daha sonra Türkiye’nin seçkin yükseköğrenim kurumlarından olan TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’ni ziyaret etme imkanı buldu. Öğrenciler yetkililerden bilgi aldı, üniversiteyi tanıdı.

TOBB Ortaokulu öğrencilerinin Ankara’daki son durağı ise Türkiye Büyük Millet Meclisi oldu. Meclis genel kurul salonu ve diğer bölümlerde inceleme yapan öğrenciler, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ülke yönetimindeki rolü ve yasama faaliyetleri hakkında da bilgiler aldı.

TOBB Ortaokulu Müdürü Gülçin Yapar, sosyal aktivitelerin de eğitimin bir parçası olduğunu belirterek, öğrencilerin vizyon sahibi olmalarını sağlayacak, ufuklarını açacak benzer etkinlikler yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı