REKLAMI GEÇ

Uğur Okulları velilere Metadbox’ı anlattı

Uğur Okulları velilere Metadbox’ı anlattı

Özel Denizli Uğur Okulları velileri yeni dönem ve eğitim öğretim yılı içinde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgilendirildi. Ortaokul Müdür Yardımcısı Burcu Bican, Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Tamer Suna ve Fen Lisesi Müdür Yardımcısı Veli Tozan okul iklimini anlatırken, rehber öğretmenler ise rehberlik çalışmaları hakkında velilere bilgi verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ekim 2018 Pazartesi, 17:13

Denizli Uğur Okulları genel işleyiş ve rehberlik bilgilendirme sunumlarında, öğrencilerin niçin devamsızlık yapmamaları gerektiği, dersi derste öğrenmenin önemi, soru çözümlerinin öğrenmedeki yeri, tekrarın ve konu eksiklerindeki tamamlamaların ne denli önemli olduğu konularına değinildi.

Okul yönetimi Uğur Okulları‘nın Türkiye’deki 50 yıllık birikimini, Denizli Uğur Okulları’nın ise 17 yıllık birikimini başarılarını, vizyonunu kullanarak öğrencilerini akademik ve bilimsel eğitimle donatıp, başarılı bir geleceğe hazırladığı belirtilen topantıda ayrıva velilere U-Digital ve Metodbox uygulamaları tanıtıldı.
Bu uygulama sayesinde öğrenciler için daha keyifli öğrenme imkanı, veliler için bilgiye erişimde kolaylık imkanının sunulduğu, velilerin akademik bilgileri, sınavları, notları, rehberlik çalışmalarını, etkinlikleri, ödevleri ve görüşme günlerini görüntüleyerek öğrencilerini kolaylıkla yakından takip edebildikleri belirtildi.
Diğer taraftan bu uygulama ile öğrencilere; çalışma fasikülü, konu kavrama, soru bankası ve eğitim videolarına online erişim sağlamasının yanı sıra sistemde ki kazanım eksikliklerinin tespitine yönelik raporlara ulaşma ve hedefe yönelik çalışma planı oluşturma olanakların da sağlandığı kaydedildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı