REKLAMI GEÇ

Vize hallerinin birincisi gelinlik oldu

Vize hallerinin birincisi gelinlik oldu

Üniversitesi öğrencilerinin en stresli dönemidir vize haftaları. Pamukkale Üniversitesi öğrencileri, vize haftasın eğlenceli hale getirmek ve yaşamlarından kesitler sunmak için düzenlediği “9. Geleneksel Vize Haftası Halleri ve Vize Selfieleri Fotoğraf Yarışması” sonuçlandı. 3 bin 682 beğeni ile yarışmanın kazananı, sınav haftası ve evlilik hayalinin yansıtıldığı vize notlarından hazırlanan gelinlik oldu.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 30 Kasım 2015 Pazartesi, 16:26

Üniversite öğrencilerinin eğitimlerindeki en stresli zamanları olan final ve vize haftalarını zevkli hale getiren Pamukkale Üniversite öğrencilerinin düzenlediği “9. Geleneksel Vize Haftası Halleri ve Vize Selfieleri Fotoğraf Yarışması” sonuçlandı. Dereceye giren 5 yarışmacıya çeşitli ödüller verilen yarışmanın facebook sayfasında 3 bin 682 beğeni ile birinci vize notları ile oluşturulan gelinlik oldu. 501 beğeni ile ikinci olan fotoğrafta vize notlarını zeybek kıyafetleri ile çalışan 3 öğrenci yer aldı. 397 beğeni ile üçüncü fotoğrafta oluşturulan mizahta 4 arkadaşın ütü masası ile ders çalıştıkları görülüyor. 361 beğeni ile dördüncü fotoğrafta vize notlarını serumla alan öğrenci yer alırken, 297 beğeni ile 5. olan fotoğrafta ise kamp yapan gençlerin ders çalışma azmi görülüyor.

Arkadaşlarının oylarıyla dereceye giren öğrencilere yaratıcılıkları ve mizah anlayışlarının karşılığında çeşitli hediyeler de verildi. Birinciye 2 günlük yılbaşı tatili vize stresinin atmak için iyi bir fırsat sunacak. Apartta konaklama, kafede eğlence de diğer öğrencilerin ödülleri arasında.

YARIŞMAYA 98 FOTOĞRAF KATILDI
“9. Geleneksel Vize Haftası Halleri ve Vize Selfieleri Fotoğraf Yarışması’nı düzenleyenler arasında bulunan Pamukkale Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü son sınıf öğrencisi Haluk Özer, her yıl bu etkinliği düzenlediklerini belirtti.

Özer, “Bu yılki ilk vize haftasında gerçekleştirilen yarışmaya 97 fotoğraf katıldı. Facebook sayfamızda en çok beğeni alana göre derecelendirdik. Biz de öğrenciyiz bu ödülleri sponsor olmak isteyen kişilerin tekliflerine göre alıyoruz. Final haftası için de benzer bir yarışma yapacağız” dedi.

YARIŞMA BÜYÜK İLGİ ÇEKİYOR
4 yıl önce başlayan bu yarışma final ve vize haftalarında düzenlenerek sınavların son gününde sonuçlanıyor. Öğrencilerin mizahlaştırarak oluşturdukları vize çalışma halleri fotoğrafları ‘Pamukkale Üniversitesi Öğrencileri’ facebook sayfasında beğeniye göre derecelendiriliyor.

denizli-pamukkale-universitesi-vize-halleri-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı