REKLAMI GEÇ

Yasağa rağmen Çanakkale’de olacaklar

Yasağa rağmen Çanakkale’de olacaklar

Pamukkale Üniversitesi Düşünce Kulübü Başkanı Bekir İkis, Çanakkale Valiliği’nin 18 Mart ve 24-25 Nisan tarihleri arasında T.C vatandaşlarına kutlama yasağına rağmen 18 Mart’ta Çanakkale’de olacaklarını açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Mart 2015 Perşembe, 09:39

Pamukkale Üniversitesi Düşünce Kulübü, Tiyatro Sanatçısı Gülsen Tuncer ve TÜKODER Eski Genel Başkanı Şükran Eroğlu’nun katılımıyla “Türkiye’de Özgecan Olmak” adlı konferans düzenlendi. Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konferansa öğrencilerin katılımı yoğun oldu.

Pamukkale Düşünce Kulübü Başkanı Bekir İkis, “Gerici iktidar, Çanakkale gibi bir destanın yazıldığı yere gitmeyi yasaklayarak, Türk Gençliğini milli kimliğinden koparmayı amaçlıyor. Çanakkale’yi bizlere kimse yasaklayamaz şiarıyla 18 Mart’ta Çanakkale’de olacağız. Herkesi bu yasağı çiğnemeye davet ediyorum.” Çağrısında bulundu.

denizli-pau-dusuncu-kulubu-ic

Bekir İkis’in Çanakkale çağrısının ardından TÜKODER Eski Genel Başkanı Şükran Eroğlu ile Tiyatro Sanatçısı Gülsen Tuncer’in “Türkiye’de Özgecan olmak” konulu konferansına gerçekleştirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı