REKLAMI GEÇ

Yeni Eğitim-Öğretim Yılının İlk Ders Zilini VALİ ÇALDI

Yeni Eğitim-Öğretim Yılının İlk Ders Zilini  VALİ ÇALDI

2018-2019 eğitim-öğretim yılı, Vali Hasan Karahan’ın katıldığı Sarayköy 24 Mayıs İlkokulu’nda  düzenlenen açılış töreni ile başladı.  Yeni yılın ilk ders zilini Vali Hasan Karahan çaldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Eylül 2018 Pazartesi, 16:08

Sarayköy’deki törene  Vali Hasan Karahan, Denizli Milletvekilleri Nilgün Ök, Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sarayköy Kaymakamı Fatih Akkaya, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Başgün  ile öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.

Vali Hasan Karahan, yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velilere hayırlı olmasını dileyerek; “Yeni eğitim ve öğretim yılımız Denizlimize ve Sarayköyümüze hayırlı olsun. Sarayköy’e yapılan yeni okulumuzun da açılışını gerçekleştirmek amacıyla eğitim-öğretim yılı açılış programını burada gerçekleştiriyoruz. Okulumuzun ilçemize ve İlimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi

Milli Eğitim Bakanlığı’nın eksiklikleri gidermek için yoğun bir çaba içinde olduğunu da söyleyen Vali Hasan Karahan, eğitimde daha iyi ve üst noktalara gelineceğini de belirterek, “ Bu konuda yapacağımız çok iş var. Sevgili öğrencilerimizle, velilerimizle bu işin altından kalkacağız. Türkçemizi düzgün konuşmak, kullanmak ve geliştirmek çok önemli. Türkçenin kullanıldığı her kademede sokakta, okulda, fabrikada, yolda, müzikte, hukukta kısacası her alanda hepimizin dikkatli ve duyarlı davranması gerekmektedir” diye konuştu.

Diğer taraftan protokol konuşmalarının ardından 4. Sınıf öğrencisi Nergiz Odunkır yazmış olduğu hikaye kitabını Vali Hasan Karahan’a hediye ederken, 2018-2019 eğitim öğretim yılının ilk ders zilini de çalan Valai Karahan, açılışın ardından okulu gezerek sınıflarda öğrencilerle bir araya geldi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı