REKLAMI GEÇ

Zamanı iyi kullanacaklar

Zamanı iyi kullanacaklar

PAÜ Honaz Meslek Yüksel Okulu öğrencilerine, ‘Zaman yönetimi’ konusunda bir seminer verildi. Öğrenciler, seminerde zamanı nasıl daha iyi kullanacaklarını öğrendi.

/ DENİZLİHABER / 9 Nisan 2008 Çarşamba, 00:00

Pamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksek Okulu, öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla, ‘Zaman yönetimi’ konulu bir seminer düzenledi. Karşılıklı soru cevaplara dayanan, iletişimin ve katılımın yüksek olduğu seminerde, zamanın bir disiplin olduğu aktarılarak, hem bireysel hem de iş hayatında zaman yönetiminin önemine değinildi.

Çok sayıda öğrencinin katıldığı seminerin açılış konuşmasını yapan Honaz MYO Müdürü Doç. Dr. Oğuz Karadeniz, bu etkinliğin, öğrencilerin hayata bakışlarını değiştireceğini söyledi. Yüksek talep nedeniyle iki oturum şeklinde gerçekleştirilen seminere 400 öğrenci katıldı. Honaz Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Meltem Öztürk’ün verdiği seminerde, zamanın değerinden, bireysel açıdan kişisel zaman anlayışını geliştirmek gerekliliğinden ve zaman yönetimini öğrencilerin şimdiki ve gelecekteki tüm hayatına nasıl geçirebileceğinden bahsedildi. Öztürk, “Şans, sadece sabırla çalışan ve azimle güç sarfetmeyi sürdüren kişiler için geçerlidir. Zaman yönetiminde başarı, kişinin isteği ve zihinsel hazır olma düzeyi ile bağlantılıdır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı