REKLAMI GEÇ

Final Okulları’na 3 ödül

Final Okulları’na 3 ödül

Elazığ’da Final Gençlik Kulübü tarafından düzenlenen ve yurt içi, yurt dışından lise ve dengi okul öğrencilerinin katıldığı Model United Nations of Final (MUNEF 2017) Sempozyumu’nda Denizli Final Okulları 3 ödül birden kazandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Nisan 2017 Perşembe, 09:51

Öğrencilerin bir ülke delegesi olarak katılıp, Birleşmiş Milletler kurumlarını temsil ettikleri, dünya meselelerine çözüm aradıkları ve yabancı dillerini en üst düzeyde kullanma becerisine sahip oldukları eğitsel bir konferans olan MUNEF 2017 Elazığ’da düzenledi.


Konferansa 6 delege ve 2 advisor olarak katılan Denizli Final Okulları 3 kategoride ödül almaya hak kazandı. 3 gün süren sempozyumda yabancı başkanlar eşliğinde ülke sorunları tartışıp çözüm önerisinde bulunan Finalliler, İngilizce olarak televizyona röportaj verip açılış konuşmasında BM Türkiye Temsilcisi Ahmet Parla’nın sorularına yanıt verdiler.

Programın ikinci gününde yapılan parti ile eğlenen gençler diğer ülke delegeleriyle de dostluk bağlarını geliştirdi.

Programın üçüncü gününde gerçekleştirilen ödül töreni ile de Alperen Gözeten ve Kaan Orhan Sochum komitesinde Elif İnel ise Human Rights komitesinde ödüllerini alarak hem okullarının hem de illerinin gururu oldu.

Final Okulları Müdürleri Sadi Öztekin ve İpek Pulat Dönmez, yarışmada okulunu başarı ile temsil eden öğrencilere teşekkür ettiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı