REKLAMI GEÇ

Final Barış Çocukları Korosu Ankara’da

Final Barış Çocukları Korosu Ankara’da

Denizli Final Okulları Barış Çocukları Korosu, bu yıl 21.si düzenlenen Türkiye Polifonik Korolar şenliğinde sahne aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Haziran 2016 Salı, 11:37

1-5 Haziran tarihlerinde Ankara MEB Şura Salonu’nda, Türkiye’nin her bölgesinden 96 koronun katılımıyla gerçekleşen şenlik, yaklaşık 2.500 koristi sahnesinde ağırladı.

Şenlikte sahne alan Denizli Final Okulları Barış Çocukları Korosu performanslarıyla Şenlik Değerlendirme Kurulu ve davetlilerin beğenisini kazandı.

final-ankara-1

Konserde 5 şarkı seslendiren koro, bol bol alkış aldı. Sıra İspanyolca şarkıya geldiğinde Ukulele Topluluğu da koroya eşlik etti. Barış Çocukları Korosu Denizli’yi başarıyla temsil etmenin gururunu yaşadı.

Ödül töreninde Denizli Final Okulları Barış Çocukları Korosu Şenlik değerlendirme kurulu tarafından “Çalgı Eşlikli Yapıt Yorumlamada Başarı” ödülüne layık görüldü.

final-ankara-2

Barış Çocukları Korosu Anıtkabir’i de ziyaret etti, adına yakışır bir törenle Ata’yı andı. Mozoleye askerler ve anıtkabir görevlileri eşliğinde çelenk sunuldu, Anıtkabir özel defteri imzalandı.

final-ankara-3

Denizli Final Okulları Anaokulu-İlkokul ve Ortaokul Müdürü İpek Pulat Dönmez, Anıtkabir özel defterine yazdığı “Atamıza verdiğimiz söz” yazısını okurken, öğrenciler duygusal anlar yaşadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı