REKLAMI GEÇ

Final Okulları öğretmenlerinden muhteşem gösteri

Final Okulları öğretmenlerinden muhteşem gösteri

Denizli Final Okulları’nda farklı bir organizasyon gerçekleştirildi. Okulun tüm öğretmenlerinin sahne aldığı “90’lar Bir Efsane” gösteri muhteşem anlara sahne oldu. 1990’lı yılların hit şarkılarını seslendiren, danslarından örnekler sunan öğretmenler hem becerileri, hem de özgüvenleri ile bol bol alkış aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Aralık 2016 Cumartesi, 09:00

Denizli Final Okulları bu kez farklı bir organizasyona imza attı, öğrenciler yerine sahneye öğretmenler çıktı. Okulun müzik öğretmenlerinin koordinasyonunda, uzun süren provaların ardından sahne alan Final’in öğretmenleri davetlilere unutulmaz anlar yaşattı.

denizli-final-okullari-90-lar-bir-efsane-9

1990’lı yılların hit olmuş eserlerini seslendiren öğretmenler, hem koro, hem de solo performansları ile veliler ve öğrenciler tarafından ayakta alkışlandı.

1990’lı yılların özel danslarını da sahneleyen öğretmenler büyük beğeni aldı.

denizli-final-okullari-90-lar-bir-efsane-7

“ÖĞRETMENLERDEN GÜZEL BİR SÜRPRİZ”
Denizli Final Okulları Kurucu Müdürü Sadi Öztekin, gösterinin ardından tüm öğretmenlere teşekkür etti. Kendilerine güzel bir sürpriz yaptıklarını belirten Öztekin, “90’lar çok güzeldi. Öğretmenlerimiz de çok iyi hazırlanmışlar, bize mükemmel bir gösteri sundular” dedi.

denizli-final-okullari-90-lar-bir-efsane-8

“90’LARLA KÖPRÜ KURDUK”
Okulun müzik öğretmenlerinden Aslı Zencir, gösteri için tüm ekip olarak ders dışı zamanlarda hazırlandıklarını belirterek, “90’lar popta patlamanın olduğu dönemler. Tüm velilerimizin de bu yıllar ile ilgili mutlaka bir anısı var. 90’lar ile günümüz arasında köprü olmak istedik” dedi.

denizli-final-okullari-90-lar-bir-efsane-9

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı