REKLAMI GEÇ

Final’de bilim şenliği

Final’de bilim şenliği

Denizli Final Okulları öğrencileri, bilim şenliğinde hazırladıkları projeleri tanıttı. Final Okulları Müdürü Sadi Öztekin, bilim şenliğine ilk, orta ve lise gruplarının katıldığını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Haziran 2016 Cuma, 12:38

Denizli Final Okulları’nda ilk, orta ve lise grubu öğrencilerinin yaptığı bilimsel projelerin yer aldığı bilim şenliği açıldı. Öğrencilerin büyük bir ustalıkla ve uzun uğraşlar sonunda hazırladıkları projeler aileleri, arkadaşları ve öğretmenleri tarafından büyük ilgi gördü.

denizli-final-okullari-bilim-senlgi-2

Bilim şenliğinde öğrenciler, yenilenebilir enerji üretimi, geri dönüşüm, enerji depolama sistemleri, çevre bilinci, mesleki yönlendirme, atölye stantları, bilim gösterileri ve bilimsel birçok aktiviteyi bir arada sundu.

Projelerini ve sonuçlarını etkileyici sunumlar ile tanıtan öğrenciler, kurulan deney setlerinde alev topu, sihirli köpük, su çarkları, sinir testi, kuru buz deneyleri, su ilizyonu, kuluçka makinesi, astronomi köşesi, levitron, rüzgar tribünü, kaza önleyici sistem gibi birçok özel projeyi tanıttı.

denizli-final-okullari-bilim-senlgi-1

İlkokul, ortaokul ve lise gruplarının proje hazırlayarak bilim şenliğine katıldığını belirten Okul Müdürü Sadi Öztekin, “Bilim şenliğinde emeği geçen öğrenci ve öğretmenleri tebrik ediyorum. Gelecek yıllarda da daha geniş kapsamlı bir etkinliğin hazırlanmasında her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı