REKLAMI GEÇ

Final’de mezuniyet coşkusu

Final’de mezuniyet coşkusu

Denizli Final Okulları’nın 8 ve 12. sınıf öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi. Ortaokul, Anadolu ve fen lisesi öğrencileri mezuniyette kep fırlattı, dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Haziran 2016 Perşembe, 10:06

Denizli Final Okulları’nda 8 ve 12. sınıf öğrencileri için mezuniyet törenleri düzenlendi. 8. sınıf öğrencileri, ardından da 12. sınıf öğrencileri lise yaşamlarını noktalayan törenlerde mezuniyet heyecanını yaşadı.

denizli-final-okullarinda-mezuniyet-1

Törende örenci ve velilere seslenen Anadolu-Fen Lisesi Müdürü Sadi Öztekin, öğrencilerine birlikte oldukları süre içinde hep doğruyu, iyiyi ve güzeli vermeye çalıştıklarını belirterek, “Size hep inandık, güvendik. Yine inanıyoruz ki; hangi üniversiteye giderseniz gidin, bu ülke için çalışacak, Atatürk’ün siz gençlere emanet ettiği bu devleti zirveye taşıyacaksınız. Mesleğinizin ne olduğu değil, görev yaparken insanlara adil davranıp davranmadığınız, empati kurup kurmadığınız ve doğrudan ayrılıp ayrılmadığınız önemli. Sadece insanlara değil, diğer tüm canlılara ve çevreye karşı duyarlı olup olmadığınız önemli. Bizi hayal kırıklığına uğratmayacağınızdan eminim” dedi.

Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul Müdürü İpek Pulat Dönmez ise emeklerin sonuçlandığı en mutlu günü yaşadıklarını ifade etti. Dönmez, “Bu yıl durmaksızın çalışan, yorulan, en güzel zamanlarında ders çalışarak, bekli de sizlerden ailelerinden çalarak geçirdikleri yılın hasadı bugün. Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği akla ve bilime dayalı, çağdaş uygarlık yolunda aydınlık yarınlar için Final Okulları kimliğinizi onur duyarak taşımanız ümidiyle, öğrencilerimizi selamlıyorum’’dedi.

denizli-final-okullarinda-mezuniyet-2

DERECE YAPAN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL
Konuşmaların ardından okullarını derece ile bitiren öğrencilere ödülleri verildi. Ortaokulu Selimhan Tokat birinci, Berfin Tekin ikinci, Feyza Öztürk üçüncü olarak bitirirken, Anadolu Lisesi’nin birincisi Meryem Yapıntı, ikincisi Zülal Seçil İpin, üçüncüsü de Berfu Aydemir oldu. Fen Lisesi’nin ilk üçünü ise Bilgehan Öztekin, Mısra Say ve Lütfiye Çiftçi oluşturdu. Okul birincilerine madalya, altın ve plaket verilirken, ikinci ve üçüncüler de madalyalarını okul müdürleri ile öğretmenlerinden aldı.

denizli-final-okullarinda-mezuniyet-3

KEPLERİ FIRLATTILAR, MEZUNİYET HEYECANI YAŞADILAR
Ödül töreninin ardından cüppeleriyle sahneye çıkan mezun öğrenciler, aileleri ve öğretmenlerin gurur dolu bakışları arasında keplerini fırlattı, mezuniyet heyecanını doyasıya yaşadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı