REKLAMI GEÇ

Mini Mini Birlerin Gurur Günü

Mini Mini Birlerin Gurur Günü

Denizli Final Okulları birinci sınıf öğrencileri, okuma-yazmayı öğrenme sevincini okuma bayramında anne-babalarıyla paylaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Mayıs 2015 Cumartesi, 13:41

Özel Final Okulları birinci sınıf öğrencileri, renkli bir okuma bayramı etkinliği hazırladı. Minikler, yoğun geçen bir yılın ardından okuma-yazma öğrenmenin mutluluğunu hem kendileri eğlenerek, hem de anne-babalarını eğlendirerek yaşadı.

ic-1

Okunan şiirler, öğrenciler tarafından annelerine yazılan mektuplar, sergilenen skeçler, spor – bale gösterileri, koro töreni öğrencilerin hareketli ve eğlenceli sunumlarıyla birleşince izleyenlere hayli keyifli dakikalar yaşatıldı.

ic-2

Okuma – yazma öğrenmenin mutluluğunu velileri ile paylaşan öğrenciler yaptıkları gösterilerle de büyük alkış topladı.

ic-5

Özel Final Okulları İlköğretim Müdürü İpek Pulat Dönmez, “Daha dün gibi; ne yapacağını bilmeyen 9 miniğin anne ve babalarının ellerinden tutarak okula gelişi. Kiminin gözü yaşlı, kimi heyecanlı… Ve günler, haftalar, aylar bir su misali hızla geçti. Yoruldular, ofladılar ama heyecanlarını, o temiz yüreklerini hiç kaybetmediler ve artık okuyorlar.8 dolu dolu geçen ay masallar dinlediler, bazen yazdılar, karaladılar bazen de şarkılar söylediler İngilizce olarak… Minikler koromuzu oluşturdular, bizleri gururlandırdılar. Bir de yüzerken görmelisin onların heyecanını, drama dersindeki empati yeteneklerini. Bizim çocuklarımız onlar. Yaramazlıkları, kavgaları, kahkahaları… Her şeyden öte yeni dünyanın çalışkan bireyleri. Hepsi farklı, hepsi özgür, hepsi mutlu, umutlu. Bugün onların günü, bayramları. Birinci sınıf öğretmenliğinin en güzel günü. Çalışmalarımızın elle tutulur gözle görülür meyvelerinin sergileneceği bir gün. Bu bir tören, bu bir milat… Dünyaya ben de varım diyebilecekleri ve bunu haykıracakları gün. Ve bugün çok özel bir günle daha birleşti. Bizlerin var oluş kaynağı, annelerimiz, yerleri doldurulamayan melekler… Bu gösteriyi çocuklarımız annelerine adadı. Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı