REKLAMI GEÇ

“Nar Alfabesi” yazarı Final Okulları’nda

“Nar Alfabesi” yazarı Final Okulları’nda

Denizli Final Okulları, 2-A sınıfı öğrencilerini Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyesi, “Nar Alfabesi” kitabı yazarı Haydar Ergülen ile bir araya getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Aralık 2015 Pazartesi, 16:29

Denizli Final Okulları öğrencilerine keyifli bir buluşma imkanı sağladı. Çocuklar tarafından çok sevilen “Nar Alfabesi” kitabının yazarı şair Haydar Ergülen ile bir araya gelen 2-A sınıfı öğrencileri, unutamayacakları bir gün yaşadı.

Buluşmada önce kendisini ve kitabını tanıtan Yazar Ergülen, “Nar Alfabesi’nde ilk kez yeryüzünde bir yolculuk yapmayı denedim. Kızım Nar ile birlikte çıktığımız bu şiirli yolculukta, insanı insan yapan şeylerin neler olduğunu öğrendik. Ağaçları, bitkileri, çiçekleri, meyveleri ve sebzeleriyle, kuşundan balığına, kedisinden atına, göğü, suyu ve toprağı güzelleştiren hayvanları öğrendik” dedi

Hayvanları, doğayı ve bitkileri çok sevdiğini belirten Ergülen, öğrencilerin sorularını yanıtladı. Buluşma öncesi tüm çocuklar “Nar Alfabesi” kitabını okudu ve buna göre sorular yönelterek, yazara bir hayli ter döktürdü.

denizli-final-okullari-yazar-nar-alfabesi-ic

Keyifli ve eğlenceli söyleşinin ardından okudukları kitapları Ergülen’e imzalatan çocuklar, daha önce bilmedikleri hayvanlar ve bitkilerle ilgili şaşırtıcı, farklı bilgileri öğrenmenin sevincini yaşadılar.

Öğrenciler, öğretmenler ve şair -yazar Haydar Ergülen etkinliğin sonunda hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı