REKLAMI GEÇ

Özgür Bolat Final ailesi ile buluştu

Özgür Bolat Final ailesi ile buluştu

Okullarda öğrenme, liderlik ve kültür değiştirme konusunda danışmanlık hizmeti veren Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim üyesi Dr. Özgür Bolat, Denizli Final Okulları’nda Denizlililer ile bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Nisan 2016 Salı, 09:33

“Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir” konulu seminere öğrenci velileri ve davetliler yoğun ilgi gösterdi. Denizli Final Okulları Kurucu Müdürü Sadi Öztekin’in açılış konuşmasının ardından davetlilere seslenen Dr. Özgür Bolat, yaklaşık iki saat sahnede kaldı, interaktif bir program uyguladı.

final-okullari-ic

Semineri “Başarı mutluluk getirir mi?”, “Hangi aileler mutlu ve başarılı çocuk yetiştirir?”, “Yeteneğin geliştirilmesi neden genlere bağlı değildir?”, “Yetenek gerçekte nasıl gelişir?”, “Övgü neden zararlıdır? Övmek yerine ne yapılmalıdır?”, “Zeki çocuklar neden öğrenemez?”, “Çocuğa ödül vermek onlara nasıl zarar verir?” “Rekabet neden motivasyonu düşürür?”, “Ceza neden işe yaramaz?”, “Çocuklarda sorumluluk duygusu nasıl geliştirilir?”, “Neden çocuklar teknolojiye bağımlıdır?”, “Ben dili neden zararlıdır?”, “Gerçek sevgi nedir ve çocuklar gerçekten nasıl sevilir?” soruları üzerinde şekillendiren Dr. Özgür Bolat, tüm bu sorunları detaylarıyla anlattı, çözüm önerilerini sundu.

İnteraktif seminerde katılımcıların sorularını da yanıtlayan Bolat, velileri hem düşündürdü, hem de kendilerini sorgulama imkanı sundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı