REKLAMI GEÇ

Öztekin: Eğitimde her yıl Final yılı olacak

Öztekin: Eğitimde her yıl Final yılı olacak

Denizli Özel Final Okulları Genel Müdürü Sadi Öztekin, öğretmen kadrosunu güçlendirdiklerini, önümüzdeki yılların Final yılı olacağını söyledi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 11 Temmuz 2015 Cumartesi, 10:45

Denizli Özel Final Okulları’nın iftar yemeğinde eğitim kurumunun yöneticileri ile gazeteciler bir araya geldi. Birlikte açılan iftarın ardından Denizli Özel Final Okulları Genel Müdürü Sadi Öztekin, eğitim kurumuyla ilgili bilgiler verdi.

2014 yılında “Hem Yaşam Hem Sınav Başarısı” sloganıyla yola koyulduklarını ve başarı merdivenlerini tek tek çıktıklarını söyleyen Öztekin, “Dershanelerin kapatıldığı bir ülkede bir okul, hem okulun gereklerini yerine getirmeli hem de onların sınavlara hazırlayabilmeli. İşte tam bu noktada hem Sümer’deki Final Okulları hem de Çınar’daki Temel Lisemiz bu görev anlayışı ile çalışacak ve Denizli’mize hizmetini en güzel şekilde yapacak. Önümüzdeki yıl öğrenci sayımızın artacağını düşünerek, öğretmen kadromuzu çok titizlikle güçlendirdik. Velilerimiz ve öğrencilerimiz bu konuda rahat olsunlar. Daha önceki yıllarda olduğu gibi gelecek yıl ve ondan sonraki yıllar da hep Final yılı olacaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı