REKLAMI GEÇ

Genç Ressamlara ödül

Genç Ressamlara ödül

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 94. Yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar ve Spor Lisesince düzenlenen ortaokullar arası resim yarışması sergisinin açılışı ve ödül töreni yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Nisan 2014 Cuma, 16:32

Teras Park AVM’de gerçekleştirilen törene İl Milli Eğitim Müdür Vekili Reşat Erdoğan, Okul Müdürü Mehmet Akça, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Sergi açılışı öncesi konuşma yapan Milli Eğitim Müdür Vekili Reşat Erdoğan; “Genç Ressamlar Yarışıyor adı altında yapılan resim yarışmasında değerlendirmeye giren 104 eser olmuştur. Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar ve Spor Lisemiz bu yarışmayı düzenleyerek kabiliyetli öğrencilerimizi ortaya çıkarmış oldu. Bu tür yarışmalara katılan öğrencilerimizin özgüvenleri artıyor ve kendilerinde var olan kabiliyetin farkına varıyorlar. Ayrıca eserlerinin sergilenmesi hem onlara hem de bizlere gurur veriyor. Ben bu yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizin çok güzel resim yaptığına inanıyorum. Her birini buradan tebrik ediyorum. Emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan konuşmasının ardından dereceye giren üç öğrenciye başarı belgelerini ve ödüllerini verdikten sonra açılışı gerçekleştirdi.
“Genç Ressamlar Yarışıyor” adlı resim yarışması Denizli’deki ortaokulların 5.,6.,7. ve 8. sınıfları arasında yapıldı. Canlı performans olarak; 2 saatlik bir süre içerisinde öğrenciler resimlerini yaptılar ve jüri tarafından değerlendirmeye girdi. 104 eser arasından 3 eser Başarı Ödülüne layık görüldü.

Resim yarışması sonucunda; 100. Yıl Mehmetçik Ortaokulu öğrencisi Elifsu Çetintürk, Namık Kemal Ortaokulu öğrencisi Mustafa Aracı ve Basma Sanayi Ortaokulu öğrencisi Berkant Canıbey, başarı ödülü olarak birer tablet bilgisayar ile ödüllendirildiler. Ayrıca yarışmaya katılan tüm öğrencilere katılım belgesi ve birer boya takımı hediye edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı