REKLAMI GEÇ

10 madalyayla döndüler

10 madalyayla döndüler

Ulusal Akdeniz Matematik Olimpiyatı’nda, Denizli Özel Servergazi Liseleri 1 altın, 5 gümüş, 4 bronz olmak üzere toplamda 10 madalya kazandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Mayıs 2015 Çarşamba, 16:34

Antalya Akdeniz Üniversitesi’nde düzenlenen 20. Ulusal Akdeniz Matematik Olimpiyatı, Türkiye’nin seçkin okullarının 8, 9, 10 ve 11. sınıflarında okuyan 650 öğrencinin katılımıyla yapıldı. Servergazi Eğitim Kurumları’nı temsilen katılan öğrencilerden Mehmet Saim Elma altın madalya kazandı.

Ozan Kaymak, Atakan Yiğit, Alperen Gözeten, Metincan Aydemir ve Başak Önder, gümüş madalyanın sahibi oldu. Esmanur Eraslan, Sena Yapsu, Halil Özkan ve Ayşe Pelin Özcan ise bronz elde etti. Öğrencilere madalyalarını Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe ve jüri başkanı Prof. Dr. İlham Aliyev verdi.

Servergazi Fen ve Anadolu Lisesi Matematik Olimpiyat Koordinatörü Kurbani Kaya, 20. Ulusal Akdeniz Matematik Olimpiyatı’nda 10 madalya kazanan öğrencilerinin büyük bir başarıya imza attığını, emeklerinin karşılığını almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Özel Servergazi Eğitim Kurumları Genel Müdürü Recep Ali Yalçın da, “TÜBİTAK, IYIPO, EGMO, I-SWEEP, GENIUS’ta alınan bu yılki başarılar göğsümüzü kabarttı. Bu başarıların ardından gelen Akdeniz Matematik Olimpiyatı’ndaki altın, gümüş ve bronz madalyalar bizleri gururlandırdı. Hedefe ulaştığımıza inanıyorum. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyorum” diye konuştu.
Özel Servergazi Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Bünyamin Gümüş ise, ulusal düzeyde en prestijli yarışmalardan biri olan Akdeniz Matematik Olimpiyatı’nda 10 madalya almalarının

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı