REKLAMI GEÇ

Bağcı’dan PEV Ailesi’ne onur yemeği

Bağcı’dan PEV Ailesi’ne onur yemeği

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Özel PEV Okulları yönetimi ve öğretmenlerine yemek verdi.

/ DENİZLİHABER / 11 Nisan 2014 Cuma, 15:38

PAÜ Turuncu Salon’da gerçekleşen yemeğe Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Pamukkale Kaymakamı Erdoğan Beypınar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Keskin ve Prof. Dr. Hasan Kaplan, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Reşat Erdoğan, Pamukkale Milli Eğitim Müdürü Necati Karcı, Özel PEV Okulları Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Meder, okul yönetim kurulu üyeleri ve yöneticileri ile öğretmenler katıldı.

Özel PEV Okullarını tanıtan sinevizyon gösterisinin ardından konuşmalara geçildi. Okulun gurur duyulacak bir hale geldiğini belirten Özel PEV Okulları Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Meder, yakın bir gelecekte sadece Denizli değil Türkiye’nin parlayan yıldızlarından bir tanesi olacaklarını söyledi. Okulun bugünlere gelmesinde büyük emekleri olan isimsiz kahramanlara teşekkür eden Meder, özellikle Rektör Bağcı’nın son dönemlerde ciddi katkılarının olduğunu dile getirdi.

Özel PEV Okulları Yönetim Kurulu adına söz alan Mesut Aygören, vakfın kuruluşundan bu yana bir çok sıkıntılar yaşadıklarını belirterek, okulun Denizli’de başarılı ve örnek bir okul haline geldiğini görmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

İl Milli Eğitim Müdür Vekili Reşat Erdoğan, Denizli’de 741 okul, 13 bin öğretmen ve 18 bin personel ile büyük bir camia olduklarını söyledi. Özel okul seviyesinin %2’lerde kaldığını belirten Erdoğan, “Bunun artmasını istiyoruz. Özel okullarda öğrenciler derslerin dışında çok yönlü yetişiyor ve bunu takdirle karşılıyoruz. İletişimi düzgün, sosyal faaliyetlere katılan ve bilgiyle donatılmış beyinlere ihtiyacımız var” dedi.

Denizli’de eğitim kalitesinin yükseltilmesi, eğitim bilincinin artırılması, sosyal sorumluluğun yükseltilmesi için gösterilen gayretlerin görmezlikten gelinemeyeceğini belirten Pamukkale Kaymakamı Erdoğan Beypınar, Özel PEV Okulları’nın Denizli’de önemli bir yerinin olduğunu, bunun çalışma, gayret ve meydana getirilen eserlerden anlaşıldığını söyledi.

5o bin kişilik bir aile olduklarını belirterek sözlerine başlayan Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı şunları söyledi; “Bu ailemizin içinde 1994 yılından bu yana Pamukkale Eğitim Vakfı da yer alıyor. Eğitim-öğretime verilen önem, ne kadar birliktelik ve sinerji etkisi yaratacak faaliyetlerle taçlandırılırsa, o zaman başarı gelir. Bu bağlamda PEV okullarını da Pamukkale Üniversitesi’nin bir ailesi olarak değerlendirdik ve ona göre politikalar geliştirerek bugünlere geldik. 1999 yılından bu yana Özel PEV okullarının yakın takipçisiyim. Eğitim, dinamik bir süreçtir. Özel PEV okullarınında bu sürece ayak uydurması gerekiyordu. Bu yönde projeler geliştiren ve çocuklarımızı geleceğe kaygı duymadan yetiştiren öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. O nedenle bu yemeğimizi öğretmenlerin onuruna düzenliyoruz”
Konuşmaların ardından Rektör Bağcı, gece boyunca okul yönetimi ve öğretmenlerle yakından ilgilendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı