REKLAMI GEÇ

Başarıda tercih Final

Başarıda tercih Final

Denizli’de Final Dergisi Dershaneleri 1997 yılında kuruldu. Kuruluşundan bu yana 17 yıl geçen Final Dergisi Dershaneleri, bugüne kadar başarı sıralamasında hep üst sıralarda yer aldı. ÖSS, YGS, LYS ve SBS’de Türkiye sıralamasında ilk 10’a Denizli’den öğrenci sokmayı başaran Final Dergisi Dershaneleri Denizli Şubesi Kurucusu Sadi Öztekin, “Bizim başarımızın sırrı, eğitim sistemimiz ve güçlü kadromuzdur. Bunu bilen velilerimiz kayıt döneminde fiyat sormadan çocuklarını bize teslim ediyor. Çünkü önemli olanın ücret değil, kalite olduğunu biliyorlar” dedi. Öztekin, yeni dönem için kayıtların başladığını ve 30 Mart’ta sona ereceğini belirterek, “Henüz kayıt yaptırmadıysanız, mutlaka bize uğrayın” dedi.

/ DENİZLİHABER / 25 Şubat 2014 Salı, 10:40

Her yıl LYS’de ve eski sistem ÖSS’de ilk 1000 içerisine çok sayıda öğrenci sokma başarısı elde eden Final Dergisi Dershaneleri artık kalitesiyle tercih ediliyor. Sınava hazırlanan öğrenci velilerinin, Final Dergisi Dershanelerini, ücretini sormadan, kaliteli eğitim sistemi için tercih ettiğini belirten Final Dershaneleri Denizli Şubesi Kurucusu Sadi Öztekin, “ İlk 10’da ÖSS, YGS, LYS ve SBS’de Türkiye derecelerimiz oldu. Her yıl SBS’de 500 tam puan alan en az 2 öğrencimiz oldu. YGS, LYS’de Türkiye 2.’liğimiz Özgür Dalkılıç, Türkiye 7.’liğimiz Can Birlik, Türkiye 11.’liğimiz Şahin Katlan, Türkiye 48.’liğimiz Yiğit Güleryüz ve daha çok sayıda ilk 100’e giren öğrencimiz var.Türkiye’de ilk 1000’e giren öğrencilerimizin sayısı her yıl giderek arttı” dedi. 

YGS VE LYS’DE TÜRKİYE 5.’LİĞİ
Final Dergisi Dershanelerin her ilde gösterdiği başarıyı Denizli’de de gösterdiğini belirten Sadi Öztekin, “Bireysel başarının yanı sıra kitlesel başarıda da katlandık. Önemli olan Final Dergisi Dershaneleri’nin her geçen gün başarısını arttıran bir değer göstermesiydi. Biz geçtiğimiz yılda da YGS ve LYS’de Türkiye 5.liği elde ettik. Lütfü Ege Anadolu Öğretmen Lisesi’nden öğrencimiz Özge Bülbül Türkiye 5.si oldu. Sayısalda ilk 100’de 2 öğrencimiz, ilk 1000’de ise çok sayıda öğrencimiz yer aldı. Bu sene de aynı şekilde başarılar elde edeceğimize inanıyorum” diye konuştu.
Final Dergisi Dershaneleri’nin Denizli’de tek şube olarak faaliyet gösterdiğini, kitlesel başarıda 2013 yılındaki sınavlarda SBS’de Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi’ne 250 öğrenci, Tıp Fakültesi’ne 32 öğrenci, en iyi mühendislik ve mimarlık fakültelerine 57 öğrenci, Hukuk Fakültelerine 10 öğrenci yerleştirdiklerini ifade eden Öztekin, “Diğer dershaneler, 80’e yakın öğrencileri Fen Lisesi öğrencisi olduğu ve 9 şubeleri olduğu halde tıp fakültelerine 60-70 öğrenci yerleştirmiş olmalarını büyük başarı olarak lanse ediyorlar. Bizim tek şube ile böylesine bir başarı elde etmiş olmamız çok önemlidir” diye konuştu.

galeri-anons

FİNAL’İN BAŞARI SIRRI
Herkesin üniversite okuduğunu ancak Final Dergisi Dershanelerin öğrencilerini, 4 yıllık iyi üniversitelere gönderdiğini belirten Öztekin başarılarının sırrını ise şöyle anlatıyor: “Başarımızın temelinde şu var; Öğrenci bize geldiğinde seviyesi hangi düzeydeydi, Bizim eğitimimizden sonra nereye gelmiş. Bu veriler, bizim başarımızın kanıtı. Bize geldiğinde öğrencilerin %35’i yerleşecek seviyedeyken, sınava girdiklerinde yüzde 90’ı yerleşmiş oluyor. Diğer dershanelerin başarısı mutlaka var. Ama Final Dergisi Dershanelerinin bu dershaneler içerisindeki yeri daha da farklı. Bunda uyguladığımız eğitim sisteminin büyük payı var. Kadromuzun ve yayınlarımızın gücü de, diğer önemli etkenler. Böyle olduğu zaman tabi ki Final öne geçiyor. Kayıtlarımızda, velilerimiz fiyat sormadan başarımız nedeni ile bizi tercih ediyorlar.”

KAYIT DÖNEMİ 30 MARTTA SON
Kayıt dönemin başladığını ve 30 Mart’a kadar devam edeceğini belirten Öztekin, henüz kayıt yaptırmayan öğrencilerin Final Dergisi Dershanelerine mutlaka uğramalarını ve eğitimleri hakkında bilgi almalarını istedi. Öztekin, “ Tükiye’de 34 yıldan bu yana Final Dergisi Dershaneleri var. Denizli’de de 17. yılını yaşıyor. Denizli halkı 17 yıldır Final Dergisi Dershanelerine güveniyor. Denizli’de bizi zirvede tuttular. Bu yüzden Denizli halkına teşekkür ederim” dedi.

Final Dershanesi’ne www.fdd.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı