REKLAMI GEÇ

GÖĞÜSLERİNİ GERE GERE 23 NİSAN’I KUTLADILAR

GÖĞÜSLERİNİ GERE GERE 23 NİSAN’I KUTLADILAR

Denizli Final Okulları’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları velilere duygu dolu anlar yaşattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Nisan 2015 Cuma, 16:05

Denizli Final Okulları öğrencileri, haftalar süren hazırlıklardan sonra 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarını coşkuyla gerçekleştirdi. Sümer Mahallesi’ndeki Denizli Final Okulları’nda toplanan öğrenci ve veliler unutulmaz bir gün geçirdi. Konferans salonundaki etkinlik önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının saygıyla anılması ile başladı.

24042015_final_ic1

İstiklal Marşı’nın hep bir ağızdan okunmasının ardından tören minik öğrencilerin 23 Nisan için seslendirdikleri şiirler ile sürdü.

Tiyatro ve dans gösterilerinin ardından ise Denizli Final Okulları Çocuk Korosu sahne aldı ve seslendirdikleri şarkılar ile törene renk kattı. Öğrenciler etkinlik boyunca üzerlerinde Atatürk resminin bulunduğu tişörtlerle törene renk kattılar.

24042015_final_ic_manset

Etkinlikler kapsamında çocuklar temsili Türkiye Büyük Millet Meclisi oluşturdu. Bu durum velilerin yoğun ilgisini çekti. Etkinlikler sonunda çocuklar okul bahçesinde kendileri için kurulan park alanında yorgunluklarını attı.

24042015_final_ic3

Günün anlamına ve önemine ilişkin konuşmayı ise İlköğretim Okulu Müdürü İpek Pulat Dönmez gerçekleştirdi. Dönmez, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olduğuna işaret ederek “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 23 Nisan 1920’de açtığı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş yıldönümünü, çocuklara armağan ettiği; ülkemizin geleceği, milletimizin umudu olan çocukların günüdür bugün. Atatürk’ün “Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir’’ sözünden yola çıkarak, bağımsızlığa giden yolda aziz milletimizin azim ve kararlılıkla başlattığı var olma mücadelesinin en önemli adımıdır bugün… Milletimizin gurur ve coşku günüdür bugün” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı