REKLAMI GEÇ

Özel okullarda karne heyecanı

Özel okullarda karne heyecanı

Denizli’de özel okullarda da karne heyecanı yaşandı. PEV, Yüksekçıta ve TED Koleji öğrencileri, karnelerini alarak tatile başlamanın sevincini yaşadılar.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ocak 2015 Cumartesi, 12:51

Eğitim-Öğretim yılının ilk dönemi tamamlandı. Özel Okullarda karne heyecanı yaşadı. Düzenlenen törenlerle öğrencilere karneleri verildi. Öğrencilerin heyecanına eğitimciler ve aileleri de ortak oldu.

pec-ic

800 PEV’Lİ TATİLE GİRDİ
Pamukkale Eğitim Vakfı Özel PEV Okulları’nda hayata hazırlanan 800’ü aşkın öğrenci, 2014-2015 eğitim-öğretim yılının ilk dönemini başarıyla tamamlamanın mutluluğu içinde karnelerini alarak tatile koştu.

ted-ic

TED’DE İLK KARNE HEYECANI
Bu yıl eğitim-öğretime başlayan Türk Eğitim Derneği (TED) Denizli Koleji’nde ilk karne heyecanı yaşandı. Heyecanları gözlerinden okunan öğrenciler ve onlara eşlik eden veliler büyük bir coşkuyla ilk karnelerini almanın mutluluğunu yaşadılar. 

yüksekcita-h

YÜKSEKÇITA’LILAR ENERJİ DEPOLAYACAK
Yüksekçıta Koleji de karne heyecanı yaşayan okullardandı. Yüksekçıta Koleji’ndeki karne töreni okul bahçesinde gerçekleştirildi. 650 öğrenciye karneleri törenle verildi. Yüksekçıta öğrencileri, yoğun bir tempoda geçen eğitim-öğretim yılının ilk döneminin ardından tatil sevinci yaşadı.

final-ic

BAŞARININ GURURUNU YAŞADILAR
Denizli Final Okulları’nda ilk karne heyecanı yaşandı. Bünyesinde anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi bulunan Final okulları öğrencileri, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının birinci dönemini başarıyla tamamlayarak öğretmenlerinden karnelerini aldılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı