REKLAMI GEÇ

Servergazi Lisesi, Amerikalı öğrencileri ağırladı

Servergazi Lisesi, Amerikalı öğrencileri ağırladı

Amerika’nın Detroit Üniversitesinden bir grup öğretim üyesi ve öğrenci Özel Servergazi Anadolu ve Fen Lisesi’ni ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 9 Mart 2014 Pazar, 12:01

Denizli Özel Servergazi Anadolu ve Fen Lisesi, Amerikalı öğretim üyelerini ve üniversite öğrencilerini ağırladı.

Amerika Detroit Üniversitesi’nin İşletme ve Felsefe Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencileri Denizli’nin tarihi ve turistik yerlerini gezip görmek ve Türk insanını yakından tanımak için düzenledikleri ziyarette Özel Servergazi Fen ve Anadolu Lisesi’ni de ziyaret etti. Özel Servergazi Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Bünyamin Gümüş, ziyaretten memnun olduklarını dile getirdi.

Müdür Gümüş, “Servergazi Fen ve Anadolu Lisesi 2014 Avrupa Matematik Olimpiyatında TÜBİTAK Türkiye Milli Takımının 4’te 3’ü okulumuz öğrencilerinden. TÜBİTAK proje yarışmasında 13 proje ile finale en çok davet edilen okul yile Özel Servergazi okulu oldu. Basketbol Takımımız yılın Denizli şampiyonu. Okulumuz bilimsel, sosyal ve sportif alanlarda köklü başarılarla denizlimizi temsil ediyor” dedi.
denizli-ozel-servergazi-lisesi-amerikali-konuklar-ic

Türkiye ziyaretini, New Jersey de faaliyet gösteren Niagara Diyalog Merkezi aracığıyla gerçekleştirdiklerini ifade eden profesör John, “Bu vesileyle Türkiye’ye ikinci kez geldiğini ve Türk insanının misafirperverliğinden çok memnun kaldıklarını” belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı