REKLAMI GEÇ

UĞURLULAR BOWLİNG TURNUVASINDA BULUŞTU

UĞURLULAR BOWLİNG TURNUVASINDA BULUŞTU

Denizli Uğur Dershanesi Üniversiteye hazırlık şubesi öğrencilerini ve dershane öğretmenlerini Bowling Turnuvasında buluşturdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Aralık 2014 Çarşamba, 12:44

Denizli Uğur Dershanesi’nde bu yıl 14.’sü düzenlenen yarışma Teras Park’ta yapıldı. Dershane öğretmenleriyle birlikte eğlenme fırsatı bulan öğrenciler, stres attı.

30 takımın yarıştığı turnuvada finale kalan 10 takımdan 3’ü dereceye girdi. Turnuvada 1.’liği Esra Çelikdemir, Çağrı Yüksel, Halit Mancar, Mehmet Furkan Güler’den oluşan Mezordeşim takımı, 2.’liği Kübranur Özkök,Öznur Altundağ, Tolga Yağcı, Yunus Saygın’dan oluşan 12 YDA takımı, 3.’lüğü Sevgi Karakol, Kader Bozkurt, Ömer Burak Düdükçü ve Osman Gökmen’den oluşan
Yeşil Periler takımı elde etti.

Turnuvada dereceye giren dershane öğrencileri, “Dershanemiz öğretmenleriyle ve arkadaşlarımızla farklı bir ortamda birlikte vakit geçirerek eğleniyor olmaktan dolayı çok mutluyuz. Böyle bir etkinlikte bizi bir araya getiren dershanemize teşekkür ediyoruz.Ayrıca turnuvada dereceye girdiğimiz için de ayrıca sevinçliyiz, bu tür etkinliklerin devam etmesini istiyoruz”’diyerek duygularını dile getirdiler.

Dereceye giren takımlara madalya ve kupa hediye edildi. Denizli Uğur Dershanesi idari yetkilileri, bu tür etkinliklerin öğrencilerin motivasyonuna olumlu katkılar sunduğunu, öğrencilerin arzuları doğrultusunda yapılabilecek her türlü etkinlik için çaba sarf edileceğini geleneksel hale gelen daha birçok etkinliğin devam edeceğini belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı