REKLAMI GEÇ

Anneler, Ortak Nokta’da buluştu

Anneler, Ortak Nokta’da buluştu

Özel Ortak Nokta Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, kurumda eğitim gören öğrencilerin velilerini, öğrencileri ve yöneticileri Anneler Günü pikniğinde buluşturdu.

/ DENİZLİHABER / 12 Mayıs 2008 Pazartesi, 00:00

Karataş Mesireliği’nde yapılan pikniğe, kurumda eğitim gören öğrencilerin velilerinin yanı sıra merkezin yöneticileri ve eğitimciler katıldı. Sıcak bir atmosferde gerçekleşen etkinlikte, veliler ve eğitimciler eğlenceli bir gün geçirdi. Zaman zaman duygusal anların da yaşandığı piknikte, öncelikle annelere, içlerinde çeşitli mesajlar yazılı bulunan karanfiller dağıtıldı.

Ardından mangal partisine geçildi. Son derece keyifli bir havada yenilen yemeklerden sonra, hediye çekilişi yapılarak annelere küçük armağanlar dağıtıldı. Etkinliğin en eğlenceli bölümlerinden birinde ise çeşitli oyunlar oynandı, halaylar çekildi. Kuruma devam eden öğrencilerin, anneleri için el izleriyle yaptıkları dev kalp resmi programın en ilgi çekici unsurlarından biriydi.

Özel Ortak Nokta Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdiresi İlkay Onurlu, velilere hitaben yaptığı konuşmada, farklı çocuklara sahip olmanın zor olduğunu belirterek,
yıllardır bu sabrı ve özveriyi gösteren anneleri yürekten kutladı. Onurlu, “Dünyanın en zor ve saygıdeğer işlerinden birini yapıyorsunuz. Siz değerli annelerimizin emeklerinin hiçbir biçimde ödenemeyeceğini biliyoruz. Verdiğiniz olağanüstü çabalar için hepinizin ellerinden öpüyoruz” dedi. Onurlu ayrıca bu organizasyonda kendilerine destek veren tüm sponsor firmalara teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı