REKLAMI GEÇ

Bahçeşehirli olmak için yarıştılar

Bahçeşehirli olmak için yarıştılar

1 Mart 2014 Cumartesi günü Dünya Okulu Bahçeşehir Koleji’nin tüm okullarında eş zamanlı olarak düzenlediği “Akademik Değerlendirme ve Kabul Sınavı” Denizli Bahçeşehir Koleji’nde de büyük bir katılımla gerçekleştirildi. 2460 öğrencinin girdiği bursluluk sınavı üç oturumda düzenlendi.

/ DENİZLİHABER / 4 Mart 2014 Salı, 10:20

Bahçeşehirli olmak isteyen binlerce öğrencinin başvurduğu sınav kontenjanı yoğun ilgi ve başvuru nedeniyle günler öncesinden doldu. Yoğun ilgi sebebiyle açılan ek sınıflarla gerçekleştirilen sınav üç oturumda gerçekleşti. Sınav sonuçlarının 5 Mart 2014 tarihinden itibaren https://sonuc.stoys.co/ adresinden açıklanacağı bildirildi.

Denizli Bahçeşehir Koleji Okul Müdürü Zerrin Altunkaya Saygılı, “Dünya Okulu Akademik Değerlendirme ve Kabul Sınavımıza gösterilen yoğun ilgi için öğrencilerimize ve velilere teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sınavımıza ilgi o kadar büyüktü ki günler öncesinden dolan kontenjanımıza rağmen sınav günü gelen öğrenci ve velilerimizi mağdur etmemek adına kampüs alanımızda yemekhanemizi de sınav salonu olarak açtık ve öğrencilerimizi sınava aldık. Denizli Bahçeşehir Koleji olarak her sınıfımıza, seçerek öğrenci alıyoruz ve bu öğrencileri ulusal ve uluslararası alanda başarılı olacakları şekilde her alanda destekliyoruz. Sınavda başarılı olan çocuklarımıza burs imkanı tanıyacağız. Bu sınavda başarılı olmak Bahçeşehir Koleji öğrencisi olmanın ilk şartıdır” dedi.

Sınav sırasında Bahçeşehir Koleji Konferans Salonu’nda sınava katılan öğrencilerin velilerine yönelik olarak “Bahçeşehir Denizli Koleji Akademik ve Sosyal Yapısı” adlı bilgilendirme semineri düzenlendi.
Seminerde zümre başkanları tarafından akademik ve sosyal yapı hakkında velilere bilgi verildi. Aynı zamanda 2014-2015 eğitim öğretim yılında Denizli Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi’nin eğitim ve öğretim hayatına başlayacağının müjdesi verildi. Denizli Bahçeşehir Anadolu Lisesi Bursluluk Sınavı’nın mayıs ayında gerçekleştirileceği belirtildi.

Yorumlar

cemre   -  Bağlantı 7 Mayıs 2014, 16:41

ben 8. sınıf öğrencisiyim bahçeşehir anadolu lisesi denizli sınav ne zaman başvuru nasıl yapılacak lütfen gelecek meselesi yardımcı olmanızı istiyorum çok çalıştım

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı