REKLAMI GEÇ

Birey’in ÖSS başarısı

Birey Dergisi Dershanesi öğrencilerinden Gizim Kavak ve Kemal Polat’ın 2007 ÖSS’de Denizli ve Türkiye dereceleri elde etmeleri Birey Dershanelerinin gurur kaynağı oldu.

/ DENİZLİHABER / 15 Temmuz 2007 Pazar, 00:00

Bir öğretmen kuruluşu olan Denizli Birey Dershaneleri kuruluşunun ilk yılında elde ettiği kitlesel ve bireysel başarılardan dolayı gurur duyuyor. 2007 ÖSS sınavında da Dershane öğrencilerinden Gizim Kavak ve Kemal Polat’ın, Denizli ve Türkiye dereceleri elde etmesi de ayrı bir gurur kaynağı yaşattı. Denizlinin 2007 ÖSS’de Türkiye birinciliği ve ikinciliği elde etmesinden dolayı Dershane tarafından düzenlenen basın toplantısında Denizlinin gururu olan Dershane öğrencilerinden Gizim Kavak ve Kemal Polat kamuoyuna tanıtıldı. Toplantıya Dershane Kurucularından Engin Çobanoğlu, Resul Tekin, Mehmet Salta’da katıldı.

Bir öğretmen kuruluşu olan Birey Dershanesinin 2006–2007 Eğitim Öğretim yılında Denizliye hizmet vermeye başladığını kaydeden Dershane Kurucularından Engin Çobanoğlu”Denizlinin 2007 ÖSS’de Türkiye birinciliği ve ikinciliği elde etmesinden sevinçliyiz. Birey Dershanesi olarak katkıda bulunduğumuz için gururluyuz. Denizlinin gelecek yıllardaki başarılarına da, Eğitim-Öğretim alanında gururla hizmet vereceğimiz Denizli halkına duyururuz” dedi.

Dershane öğrencilerinden ÖSS’ye giren tüm öğrencilerin barajı geçtiğini ve başarı oranının yüzde 80’ler de olduğunu söyleyen Çobanoğlu Tüm bu çalışmalarımızın neticesinde kitlesel başarının yanında. 1 yılımızda bireysel başarı olarak;öğrencilerimizden Gizem Kavak Sözel 1,Sayısal1, Eşit Ağrlık1 ve ham puan türünde Denizli birincisi Türkiye 24. olmuştur. Yine öğrencilerimizden Kemal Polat’ın ise Sayısal 2 de Denizli 2. Türkiye 199. olması da bizleri gururlandırmıştır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı