REKLAMI GEÇ

Birler Koleji Tanıtım ve Kayıt Ofisi açıldı

Birler Koleji Tanıtım ve Kayıt Ofisi açıldı

Denizli’de 2002 yılında dershane olarak faaliyete geçen, eğitimle ilgili son düzenlemenin ardından okula dönüşerek Birler Koleji adını alan eğitim kurumu, 15 yıllık deneyimini ortaokul ve lise ile bütünleştirdi. Mehmetçik Mahallesi’ndeki Birler Koleji Tanıtım ve Kayıt Ofisi, düzenlenen törenle açıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Haziran 2016 Pazar, 13:04

Pamukkale’nin Mehmetçik Mahallesi’ndeki Birler Ortaokulu ve Lisesi Tanıtım ve Kayıt Ofisi’nin açılışı dolayısıyla kokteyl verildi. Açılış ve tanıtım kokteyline çok sayıda davetli ve öğrenci katıldı.

denizli-birler-koleji-ortaokul-bolumunu-aciyor-2

Birler Koleji Kurucu ortakları Özkan Dayıoğlu, Ayşen Başalı, Burcu Altındağ ve Sevinç Yazıcı’nın konuklarla tek tek ilgilendiği kokteylde, 2016-2017 eğitim-öğretime başlayacak olan ortaokul ve lise bölümleri hakkında bilgiler verdi.

Denizli’de 2002 yılında Birler Dershanesi olarak eğitim-öğretime başladıklarını söyleyen Kurucu Müdür Özkan Dayıoğlu, “2015 yılında dershanelerin Dönüşüm Yasası kapsamında Birler Temel Lisesi ismiyle okul olarak faaliyete devam ettik. 2016-2017 eğitim öğretim yılından itibaren ortaokulumuz hizmete girecek. 15 yıllık ortaöğretim tecrübemizi liseden sonra ortaokulla bütünleştiriyoruz” dedi.

denizli-birler-koleji-ortaokul-bolumunu-aciyor-1

Açılışı gerçekleştirilen tanıtım ve kayıt bürosunda, öğrenci kayıtlarının başladığını açıklayan Dayıoğlu, “Gerek eğitim sistemindeki yeni şekillenmeler, gerekse toplumda daha iyiye ulaşma isteğinin getirdiği arayışlar, bizleri bu konuda önemli görev yüklemiştir. Eğitimdeki kurumsal deneyimimizi ve tecrübemizi 15.yılımızda Birler Koleji olarak Çamlık bölgesinde modern, lüks ve çağdaş bir yerleşkede öğrenci ve velilerimizin hizmetine sunmanın gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı