REKLAMI GEÇ

Çamlık Koleji’nden ‘Çoklu sanat’ Sergisi

Çamlık Koleji’nden ‘Çoklu sanat’ Sergisi

Denizli Özel Çamlık Koleji öğrencilerinin yıl boyu aldıkları sanat eğitimi çalışmalarının örnekleri Teras Park’ta sergilendi. Yaklaşık 90 öğrencinin çalışmasının yer aldığı resim ve el sanatları sergisi hafta sonu ziyaretçiler tarafından izlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Mayıs 2015 Pazartesi, 11:55

Özel Çamlık Koleji’nde eğitim alan öğrencilerin 2014-2015 eğitim dönemi boyunca yaptıkları sanat çalışmaları sergisi hafta sonu sanatsever izleyici ile buluştu.

İlk ve orta öğretimden yaklaşık 90 öğrencinin görsel sanatlar eğitimi derslerinde yaptıkları resim ve elişi çalışmalarının yer aldığı sergi iki gün sürdü.

denizli-camlik-koleji-sergi-ic
Okulun görsel sanatlar eğitimi öğretmeni Ceyda Gökçe hazırladıkları sergide öğrencilerin yıl boyu yaptıkları tüm çalışmalara yer vermediklerini ama her öğrenciyi temsil eden bir veya birkaç çalışmanın yer aldığını belirtti.

Karma bir sergi hazırladıklarını da ifade eden Gökçe, öğrencilerle çeşitli resim teknikleri, elişi araçları ve kağıt katlama sanatının örnekleri üzerine çalışmalar yaptıklarını, Kağıt katlama, kat’ı sanatı, perspektif eğitimi, atık malzeme değerlendirmesi ve kolaj gibi araç ve yöntemlerin çocukların yaratıcılıklarını ortaya çıkardığını söyledi.

Özle Çamlık Koleji öğrenci sergisi, Teras Park’a gelen ziyaretçiler tarafından geçtiğimiz hafta sonu boyunca ilgi odağı oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı