REKLAMI GEÇ

ÇANAKKALE’DEN MEKTUP VAR

ÇANAKKALE’DEN MEKTUP VAR

Çanakkale Deniz Zaferinin 99. yılı ve şehitlerimizi anma töreni Denizli Bahçeşehir Koleji’nde Bahçeşehir eğitim kurumlarına ve şehitlerimize yaraşır biçimde coşkuyla kutlandı.

/ DENİZLİHABER / 24 Mart 2014 Pazartesi, 11:46

Denizli Bahçeşehir Koleji konferans salonunda gerçekleşen anma programına öğrenci velileri, öğrenciler büyük bir ilgi gösterdi. Okul girişinden başlayarak salona kadar dekorlar ile süslenen törende büyük bir duygu yoğunluğu yaşandı. Sosyal Bilgiler Öğretmeni Şenol Konakçı’nın konuşmasıyla başlayan anma etkinliği 8. sınıflardan oluşan koronun söylediği Çanakkale Şehitleri için yakılmış türkülerle devam etti.

6. sınıfların hazırladığı “Çanakkale’den Mektup Var” isimli drama çalışmasında salondaki duygu yoğunluğu artarak devam etti. O dönem şartlarını tam anlamıyla yansıtan etkinliklerle tarih bilincinin tekrar kazanmaya çalışılması izleyiciler tarafından oldukça beğenildi.

Denizli Bahçeşehir Koleji öğrencileri tarafından hazırlanan etkinliğin finalinde ise yapılan sinevizyon gösterisi ile salondaki misafirler gururu, coşkuyu ve hüznü bir arada yaşadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı