REKLAMI GEÇ

Küçükşeyler’de portfolyo heyecanı

Küçükşeyler’de portfolyo heyecanı

Prof. Dr. Üstün Dökmen Yaşam Boyu Gelişim Ve Eğitim Akademisi’nin markası olarak açılan Denizli Küçük Şeyler Anaokulu öğrencileri portfolyo sunumu heyecanı yaşadı.

/ DENİZLİHABER / 20 Ocak 2012 Cuma, 11:00

Denizli Küçük Şeyler Anaokulu’nda 1. Portfolyo sunumu ailelerin katılımı ile 14-15 Ocak 2012 tarihinde gerçekleşti. Çocukların çabasını, gelişimini, başarılarını ve düşüncelerini, eğitim sürecinde ürettiği ürünlerden oluşan ürün dosyalarını aileleri ile paylaştılar.

Denizli Küçük Şeyler Anaokulu Halkla İlişkiler Müdürü Semra Ökünç, “Aileler gerçekçi geribildirim vermek için yapılan bu sunumda çocuklarının öğrenmiş oldukları bilgileri ve gelişimlerini okul ve öğrenme ortamlarında izleme fırsatı buldular. Bilim ve sanat temelli olan Küçük Şeyler Eğitim programında “çok yönlü” ve “tüm yönlü” gelişim esastır. Bu amaçla tüm gelişim alanlarını(bilişsel, sosyal, duygusal ve psikomotor)dikkate alan eğitim planları uygulanır. Bu program, çocuktan yana ve çocuğun özgürce deneyimler kazanabilmesine olanak tanıyan bir programdır” diye konuştu.

Ökünç açıklamasına şöyle devam etti;
“Eğitim bilim alanındaki gelişmelere göre düzenli olarak güncellenen programda 5 ve 6 yaş gruplarında (eşzamanlı) yarım gün İngilizce, yarım gün Türkçe program uygulanmaktadır. Hedeflediğimiz, çocuklarımızın kendi konuştukları anadili dışında başka bir yabancı dilin varlığını fark etmeleri ve İngilizce öğrenmeleri için gerekli ilgiyi duymalarını sağlamaktır.Portfolyo ile çocuklar ailelerine yaşantısal bir öğrenme ortamında öğrendikleri İngilizceyi, şarkılar ve oyunlar eşliğinde sundular”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı