REKLAMI GEÇ

Denizlispor Koleji’nin mezuniyet sevinci

Denizlispor Koleji’nin mezuniyet sevinci

Denizlispor Koleji 2007-2008 öğretim yılı mezunları, Collossae Hotel’de verilen yemekte buluştu. ÖSS’ye sayılı günler kala sınav heyecanını mezuniyet sevinciyle bastırmaya çalışan öğrenciler, gecede gönüllerince eğlendi.

/ DENİZLİHABER / 31 Mayıs 2008 Cumartesi, 00:00

Denizlispor Koleji’nin 2007-2008 dönemi mezunları için Collossae Hotel’de bir mezuniyet yemeği verildi. Spor ve iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getiren yemekte öğrenciler, Öğrenci Seçme Sınavı’na (ÖSS) sayılı günler kala sınav stresini atmaya çalıştı. Ailelerin ve öğrencilerin mezuniyet sevincini doyasıya yaşadıkları yemek, okulun Genel Müdürü İsmail Günseven ve Okul Aile Birliği Başkanı Güneş Özsoy’un konuşmalarıyla başladı. Denizlispor Kulübü yöneticilerinin de katıldığı gecede davetliler, gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendi.

Gecede konuşan Denizlispor Başkanı Ali İpek, Atatürk’ün yolunda öğrenciler yetiştirebilmek için çağdaş bir okul yarattıklarını belirterek, okulun, Denizli ve Denizlispor için taşıdığı önemin büyük olduğunu dile getirdi. Ali İpek’in ardından söz alan Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz da, 13 Haziran’da yapılacak ÖSS’de, tüm öğrencilere başarılar diledi. Konuşmaların ardından, Denizlispor Koleji’ne emeği geçenlere birer plaket verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı