REKLAMI GEÇ

Doğa öğrencileri konferansa hazırlanıyor

Doğa öğrencileri konferansa hazırlanıyor

Doğa Okulları öğrencileri, 14-16 Kasım tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan d’MUN Konferansı’na hazırlanıyor. Küreselleşme ve çok uluslu diplomasi temalı konferansa hazırlanan öğrenciler, müzakereleri İngilizce yürütecek. Konferans, öğrencilerin hem İngilizce seviyelerinin ölçülmesi, hem de güncel konulara bakış açılarını ortaya koyacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ekim 2015 Çarşamba, 12:37

Doğa Okulları öğrencileri Antalya’da 14-16 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan d’MUN Konferansı’na hazırlanıyor. Küreselleşme ve çok uluslu diploması ana temalı konferansta İngilizce müzakereler yürütecek olan Doğa Okulları öğrencileri, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

denizli-doga-okullari-ögrencileri-bm-delegesi-olacaklar-ic-1

Konferansta Birleşmiş Milletler delegesi rolünü üstlenecek olan Doğa öğrencileri, ülkeleri temsilen ele aldıkları güncel konulara ilişkin İngilizce müzakereler yürütecek, çözüm önerilerini sunacaklar.

Türkiye genelindeki 73 Doğa Okulu öğrencilerinin katılacağı ve 3 gün sürecek olan konferansta farklı bakış açılarını değerlendirme fırsatı bulacak olan Doğa öğrencileri, empati yeteneklerini de geliştirecek.

Konferans sonunda Pearson Assured onaylı d’MUN katılım sertifikası alacak olan öğrenciler, düzenlenecek gezi organizasyonları ile Antalya’nın tarihi ve turistik merkezlerini de görme imkanı bulacak.

denizli-doga-okullari-ögrencileri-bm-delegesi-olacaklar-ic

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı