REKLAMI GEÇ

Doğa’nın minikleri çok aktif

Doğa’nın minikleri çok aktif

Denizli Doğa Okulları Çocuk Üniversitesi’nin minikleri, farklı etkinlikler gerçekleştiriyor. “Barış ve Mutluluk” resimlerini sergileyen minikler, Kids Athletics Dostluk Turnuvası’nda da hünerlerini sergiledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Aralık 2015 Pazartesi, 13:33

Denizli Doğa Okulları Çocuk Üniversitesi öğrenci merkezli eğitimlerini sürdürüyor. Okul öncesi eğitimin bilimsel temellerini ilk edilen Doğa Okulları, minikleri farklı alanlara yönlendiriyor, çalışmalarının sonuçlarını da veliler ile buluşturuyor.

denizli-doga-okullari-2

BARIŞ VE MUTLULUĞU ÇİZDİLER
Denizli Doğa Okulları Anaokulu öğrencileri görsel sanatlar dersi kapsamında, “Barış ve Mutluluk” temasıyla yaptıkları resimlerini sergiledi. Sergi öncesi hazırlıklar sırasında çekilen görüntülerden oluşturulan sunum izlendi, miniklerin ortaya koydukları çaba velilerin takdirini kazandı.

denizli-doga-okullari-5

Sunumun ardından serginin açılışı gerçekleştirildi. Doğa’nın minikleri “Barış ve Mutluluk” temasını konu edindikleri resimlerini velilerinin beğenisine sundu. Veliler, resimlerden miniklerin duygu ve düşüncelerini öğrenme imkanı buldu.

denizli-doga-okullari-4
KİDS ATHLETİCS DOSTLUK TURNUVASI
Denizli Doğa Okulları’nın minikleri Kids Athletics Dostluk Turnuvası’nda sahne aldı. Öğrenci merkezli eğitim sistemini ilke edinen Doğa Okulları’nda beden eğitimi dersi kapsamında gerçekleştirilen turnuvada miniklerin mücadelesi görülmeye değerdi.

denizli-doga-okullari-3

Anaokulu hazırlık öğrencilerinin derslerde yaptıkları uygulamaları görme imkanı bulan veliler de heyecana ortak oldular. Eğlenceli anların yaşandığı turnuvada roket yarışması, sürat merdiveni, çekirge oyunu ve koordinasyon parkuru yarışmaları gerçekleştirildi.

Öğrenciler, turnuvanın sonunda başarı belgelerini ve madalyalarını aldılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı