REKLAMI GEÇ

Hollandalılar öğretmen göndermek istiyor

Hollandalılar öğretmen göndermek istiyor

Denizli Küçük Şeyler Anaokulu’nu ziyaret eden Hollandalı eğitmenler, çocuklara burada verilen eğitimi daha iyi anlamak için öğretmen göndermek istediklerini belirttiler.

/ DENİZLİHABER / 28 Şubat 2014 Cuma, 09:20

Denizli Küçük Şeyler Anaokulu, kardeş şehir kapsamında Hollanda’nın Almelo şehrinden gelen eğitimcileri misafir etti. Okulun kurucusu Sabri Yıldız ve Eğitim Lideri Didem Dibek Hollandalı eğitimcilere Küçük Şeyler Anaokullarının felsefesi ve ayrıcalıkları hakkında bilgi verdi.

Yıldız ve Dibek, Küçük Şeyler Anaokulu’nda yaparak, yaşayarak öğrenmenin önemine; yaratıcı ve kendine güvenen, sosyal yönü gelişmiş bireyler yetiştirme amacına değindi.

İngilizce öğretmenleri Sevgi Karadağ ve Hale Sönmez de çocukların dil seviyeleri, yaş grupları ve yabancı dil iletişim becerilerinin ve isteklerinin nasıl kazanıldığı konusundaki sorulara cevaplar verdi.

Sınıfları ziyaret eden Hollandalı eğitmenler çocuklarla birebir iletişime de geçti. Çocukların soruları cevaplarken sergiledikleri rahat tavırları ve dili kullanma becerileri Hollandalı eğitimcileri şaşırtmakla birlikte, onlara eğlenceli dakikalar yaşattı. Yabancı eğitmenler okuldan ayrılırken çocuklara verilen eğitimi daha iyi anlayabilmek için her yıl mutlaka değişim programı ile öğretmen göndermek istediklerini belirttiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı