REKLAMI GEÇ

Kara resimde Türkiye birincisi

Kara resimde Türkiye birincisi

Denizli Özel Servergazi İlkokulu 1. sınıf öğrencisi Emine İpek Kara,Harita Genel Komutanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle düzenlenen resim yarışmasında, Türkiye birincisi oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Nisan 2015 Perşembe, 12:11

Harita Genel komutanlığı’nın 120’nci kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında, “Günümüz Dünyası’nda Benim Yerim” konulu resim yarışması düzenlendi. Öğrencilerin resim sanatına ilgilerini ve orijinal çalışmalarını desteklemek amacıyla düzenlenen yarışmada, Denizli Özel Servergazi İlkokulu 1. sınıf öğrencisi Emine İpek Kara, Türkiye birinciliğini kazandı.

Kara’ya ödül olarak Harita Genel Komutanlığı tarafından dizüstü bilgisayar ve Plaketverilecek. Ayrıca Kara’nın resmi, 23-28 Ağustos 2015 tarihleri arasında Brezilya’da düzenlenecek ICA Uluslararası Çocuk Resim Yarışması’na Türkiye’yi temsil etmek üzere gönderilecek.

Türkiye birincisi olan Emine İpek Kara’nın başarısıyla gururlandıklarını söyleyen Özel Servergaziİlkokulu Müdürü Uysal Cesur, bu başarıya katkıda bulunan sınıf öğretmeni Gülten Tecimen ve görsel sanatlar öğretmeni Ayşe Karaçoban’a teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı