REKLAMI GEÇ

Karacan’da başarı oranı yüzde 80

Karacan’da başarı oranı yüzde 80

Her yıl eğitim fakültelerinden binlerce öğretmen adayı mezun oluyor. Peki bunların ne kadarı atanarak, öğretmen olma hayalini gerçekleştirebiliyor. Bu soruyu Denizli Karacan Akademi Kurucusu Ali Kurt’a sorduk. KPSS Öğretmen Alan Sınavı’na hazırlık döneminin büyük önem taşıdığını belirten Kurt, Karacan Akademi’de sınava hazırlanan öğretmen adaylarının yüzde 80’inin atandığını açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ekim 2014 Çarşamba, 15:01

ÖSYM’nin belirlediği sınav takvimine göre 12 Temmuz 2015’te yapılacak olan KPSS Öğretmen Alan Sınavı (KPSS ÖABT)’na girecek öğretmen adayları için kayıtlarının başladığını duyuran Denizli Karacan Akademi Kurucusu Ali Kurt, Türkçe, İlköğretim Matematik, Fen Bilimleri/Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilgiler, Türk Dili ve Edebiyatı, Tarih, Coğrafya, Matematik (Lise), Fizik, Kimya, Biyoloji alanlarında Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) kurslarına, deneyimli eğitim kadrosu ile hazır olduklarını söyledi. Kurt, kendi alanında yeterliliğe sahip tecrübeli dershanecilerden oluşturdukları eğitim kadrosu ile ÖABT’de bir adım önde olduklarını belirtti.

denizli-karacan-akademi-oabt-ic

“KPSS’DE ANKARA’YI DENİZLİ’YE TAŞIDIK”
Karacan Akademi’nin kendi yayınlarını hazırlayan tek kurum olduğunu söyleyen Kurt, “Yayın konusunda özgün ve nitelikli bir çıkışımız var. Üstelik bu alanda yüksek lisans sahibi ve KPSS mantığını kavrayan ve kavratan uzman kadromuz ile kurslarımız devam ediyor. İki yıldır yayınlarımızı güncelleyerek Denizli Karacan olarak, fasikül kitaplarımızı öğretmen adayları için bir deneyim ve bilgi deposu haline getirdik. Kısaca, KPSS A (İİBF )alanında uzman kadroyu Ankara’dan Denizli’ye taşıdık” dedi.

ÖĞRETMEN ATAMALARINDA BAŞARISI YÜZDE 80
Eğitim Bilimleri (EB), Genel Yetenek (GY) ve Genel Kültür denizli-karacan-akademi-oabt-ic-3(GK)alanlarında 20 kişilik sınıflarda, branşında uzman kadrolar ile öğretmen adaylarının, Öğretmen Atama Sınavlarına hazırlandığını söyleyen Denizli Karacan Akademi Kurucusu Ali Kurt, “Denizli’de 10 yıldan beri öğretmen adaylarımızı sınavlara hazırlıyoruz. Karacan Akademi’yi tercih eden öğretmen adayları, 20’ye yakın yaptığımız Türkiye geneli denemelerle, farklı yayın denemeleri ile kendilerini iyi analiz edebileceklerdir” diye konuştu.
Kurt, Karacan Akademi’de sınavlara hazırlanan her yüz öğretmen adayından 80’inin atandığını vurguladı. Kurt, “Ayrıca, kursumuza devam eden her yüz öğrenciden 90’ı KPSS A grubunda 80 ve üzeri puan alarak başarılarını ispatlamıştır. Biz öğrencilerimizin bu başarısıyla gurur duyuyoruz” dedi.

denizli-karacan-akademi-oabt-ic-1

“NEDEN FARKLIYIZ?”
Karacan Akademi’nin, 12 kişilik sınıflarda her ders sonrası özel soru çözüm saatleri uygulaması, kendi uzmanlarına yetişen tek kurum olması ve ÖABT’de kendi uzmanlarını yetiştiren kurum olmasıyla Denizli’de fark yarattıklarını belirten Kurt, alan eğitimini en üst seviyede gerçekleştirerek, öğretmen atamalarında ortalamayı yükseltmek istediklerini vurguladı.

denizli-karacan-akademi-oabt-ic-2

“KPSS 2015 KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR”
Kurt, başarıya odaklanmış disiplinli eğitim anlayışı, uzman öğretim kadrosu ve zengin içerikli kaliteli dokümanlarıyla Karacan Akademi Kursları için 2015-KPSS kayıtlarının devam ettiğini söyledi. KPSS-A, KPSS-Öğretmenlik, ÖABT, ALES ve DGS kurs kayıtlarında adaylara uygun fiyatlarla ödeme kolaylıklarının sağlandığını da vurgulayan Kurt, kurslarda hafta içi, hafta sonu, gündüz ve akşam gruplarının bulunduğunu da sözlerine ekledi.

Yorumlar

Muzaffer OĞUZ   -  Bağlantı 1 Ekim 2014, 23:42

Bu yaz tatilinde Karacan Akademi ve AKEM kurumunu gezme imkanım oldu. Gerçekten çok ciddi eğitim yuvası olarak hizmet veriliyor. Denizlili vatandaşlarımız çok şanslı.Kocaeli halkı bu gibi kurumların eksikliğini yaşıyor. Başarılarınızın devamını diler

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı