REKLAMI GEÇ

Kavram’ın bir numarası YGS’de de 1 numara

Kavram’ın bir numarası YGS’de de 1 numara

Kavram Dershanesi’nin ilk öğrencisi Ali Osman Selek, YGS-2 puan türünde, Denizli birincisi oldu. Selek’in öğrencilere tavsiyesi, sınav hazırlığını son seneye sıkıştırmak yerine, yıllara yayarak sınava hazırlanmaları.

/ DENİZLİHABER / 6 Mayıs 2010 Perşembe, 16:59

Kavram Dershanesi, her sene olduğu gibi bu sene de üniversiteye giriş sınavında adından başarı ile söz ettiriyor. Geçtiğimiz yıllarda da birçok birinciliklere imza atan dershane, başarıda devamlılık ilkesi ile göze çarpıyor. Kavram Dershanesi’ne açıldığında ilk kayıt olan ve dershanenin ‘bir numaralı öğrenci’si olan Ali Osman Selek, YGS’de de bir numara olmayı başardı.

Kavram Dershanesi Öğrencisi Ali Osman Selek, bu sene Yükseköğretim Geçiş Sınavı’nda, YGS-2 puan türünde Denizli birincisi oldu. Daha önceki senelerde girdiği sınavlar ve olimpiyatlarda da başarılı dereceler elde eden Ali Osman Selek, başarısını düzenli çalışmaya borçlu olduğunu söylüyor. 5 yıldır Kavram Dershanesi’ne devam eden ve dershanenin ilk öğrencisi olan Ali Osman Selek, sınavda başarıyı yakalamanın sırlarını açıkladı. Selek, “Sınava düzenli hazırlandım. Çalışmalarımı son seneye sıkıştırmadım. Yıllara yayarak sınava hazırlandım. Kavram Dershanesi’nde dersler ve deneme sınavları çok kaliteli. Başarıda bunların büyük faydası oluyor. Dershanenin düzenlediği yaz kampları da sınava hazırlıkta çok yardımcı oluyor. Yaz kamplarında, konu eksiklerini giderme ve dersleri tekrar etme şansımız oluyor” dedi.

8. sınıftayken Askeri Liseler Sınavı’nda Türkiye 6’ncısı olan ve lise ikinci sınıftayken katıldığı Balkan Matematik Olimpiyatları’nda da 2. olan Selek, dershanesi gibi başarıda devamlılığını kanıtlıyor. Selek, “Sınavda başarılı olmak için öncelikle düzenli ders çalışmak gerekiyor. Tüm streslerden uzak olmak ve rahat olmak en önemlisi. Çalışan kazanıyor” dedi.

Kavram Dershanesi Kurucusu Mehmet Hayıt, “Dershanemizde, öğrencilere, sınıfların dışında da ders ortamları sunuluyor. İnteraktif eğitimle, 7 gün 24 saat öğrencilerimize dershane eğitimi verebiliyoruz. İnteraktif eğitimde, öğrencilere sınıf ortamında olduğu gibi sesli ve görüntülü ders veriliyor, öğrencilerin tahtaya kalkması bile mümkün oluyor. Öğrencilerimiz, bu eğitim sistemi sayesinde, istedikleri kadar test çözebiliyorlar. Geçen sene Kuşadası ve Beyağaç’ta da yaz kampları düzenlemiştik. Kamplarda, bir yandan stres atılırken, bir yandan da keyifli bir ortamda eğitim devam ediyor” dedi. Hayıt, “Bir numaralı öğrencimizin YGS’de bir numara olması bizi duygulandırdı. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı