REKLAMI GEÇ

Kolej, öğrencilerini, ÖSS hakkında bilgilendirdi

Kolej, öğrencilerini, ÖSS hakkında bilgilendirdi

Denizlispor Koleji ve Yeditepe Üniversitesi işbirliğiyle, ÖSS’ye girecek olan öğrenciler, gerek üniversite, gerekse bölümler konusunda aydınlatıldı.

/ DENİZLİHABER / 31 Mart 2008 Pazartesi, 00:00

Özel Denizli Lisesi ve Özel Denizli Fen Lisesi son sınıf öğrencilerin katıldığı seminere, Yeditepe Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Turan İnce, Ticari Bilimler Fakültesi Öğr. Gör. Sema Dube ve Araştırma Gör. Ersin Hüseyinoğlu konuşmacı olarak katıldı. Seminerde; üniversiteler ve bölümler, öğrencilerin üniversite ve bölüm seçerken göz önünde bulundurması gereken önemli konular, üniversitelerde uluslar arası değişim programları, İstanbul üniversiteleri ve yaşam, özel üniversitelerde bursluluk imkanları ve sosyal etkinlikler gibi bir çok konu gündeme geldi. Öğrencilerin merak ettiği birçok sorunun cevap bulduğu seminere konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Ahmet Turan İnce, Denizlispor Koleji Genel Müdürü İsmail Günseven’e Özel Denizli Fen Lisesi Müdürü Salih Sucu’ya, dinleyenler adına, böyle bir imkân oluşturdukları için teşekkür etti.

Denizlispor Koleji Özel Denizli Lisesi ve Özel Denizli Fen Lisesi son sınıf öğrencileri 19 Nisan’da İstanbul’a düzenlenecek üniversiteler gezisiyle, üniversiteler, bölümler ve gelecekleri konusunda daha detaylı bilgi alacaklar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı